5800 TL sistem toplama

Asus en çok ısınan. Msi çok olmamakla beraber Sapphire'e oranla biraz daha sıcak çalışıyor. Fiyat performans olarak Sapphire öneririm. Msi r9 390 fiyatına Sapphire r9 390x alabilirsiniz.

Aslında bir karar verdim. Anakarttan ve ramdan düştüm.
Anakart:MSI Z170A PRO Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) VGA&DVI&HDMI Anakart
Rami ise 8 Gb' ta düştüm. Fiyat = 4000 Tl kalan paranin üstüne para ekleyip PS4 almayı düşünüyorum.
Sizce ram yeterli mi ? Ki şahsen yeterli olacağını düşünüyorum. Anakart ise sistemime olur mu ? Ki bunun de uyacağını düşünüyorum. Ramin 8Gb olması problem çıkarmaz değil mi ? :) :D

Tamam anladım. PS4 zaten almayadabilirim. Fakat anakarttan ve ramden düştüğüm için biraz cebimde para kaldı. Sizce ram 8 GB beni götürür mü ? İlerde ona slot eklerim diye düşünüyorum. Anakart modelininde iyi olduğunu düşünüyorum. İsterseniz bir anakart modelini inceleyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı