5800 TL Sistem Toplama

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü
1574510501571.png

Şuan black friday indirimleri ve önümüzdeki siber pazartesi indirimleri sırasında çok güzel indirimler olacak. Ryzen 5 3600 ekleyip 300 TL ek bütçeyle tam bir f/p ürünü alabilirsiniz.

Yeni çıkan RX 5700 XT kartı yeni deneyimledim. Gerçekten bu fiyata alabileceğiniz en iyi performansı veren kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mech modelinde termal pedler yanlış yerleştirilmişti sanırım. O yüzden tercih edilen bir model değil.
Kasa daha iyi bir model seçilebilir, hava akışı daha iyi olan kasalar var o paraya.
1TB HDD ve 240 GB SSD yerine direkt olarak 480 GB SSD kullanılabilir.
Toshiba SSD'lerin sorunlu olduğu söyleniyor.

Mech modelinde termal pedler yanlış yerleştirilmişti sanırım. O yüzden tercih edilen bir model değil.
Kasa daha iyi bir model seçilebilir, hava akışı daha iyi olan kasalar var o paraya.
1TB HDD ve 240 GB SSD yerine direkt olarak 480 GB SSD kullanılabilir.
Toshiba SSD'lerin sorunlu olduğu söyleniyor.

Kendim XPG SX8200 m2 SSD kullanıyorum, bu ürüne de bazı yerlerde sorunlu diyorlardı ama10000'de 1 çıkıyor. Toshiba'ya güveniyorum. Sorunlu olduğunu da düşünmüyorum. 240GB koymanın sebebi Windowsu hızlandırmak ve bazı temel programların hızlı çalışması. Oyunlara pek bir katkısı olmuyor. V200 pure plus kasalar gaming centerlarda sıkça görülüyor. En azında ben baya bi işletmede gördüm. Kronik sorunları hakkında detaylı bilgim yok ama bu sistemde OC üst düzeyde yapılmayacağını düşündüğüm için havalandırması yeterli bence, özellikle fiyat performansı iyi diye kullandım. Kendim MSI MAG Vampiric kullandım, bir dostumuza Cougar Panzer aldık. Bu iki kasayı tek geçerim.
Kasa olarak MB511 Mesh , SSD olarak BX500 480GB tercih edilebilir :) .
Crucial denenebilir. MB511 fiyatı oldukça yüksek. Konu başlığında belirttiğimiz gibi 5800 bütçeli bir sistem için ideal olan parçaları kullandım. Her parçanın iyisini kullanalım desek 7000lere çıkıyor fiyat.

2 gun önce vatandan 5816tl'ye imzadaki sistemi toplamıştım. teknokıng ve battle gold arasında kalmıstım fakat vatanda kdv ve black frıday ındırımlerıyle vatanda bu fıyata gelınce servis ağı satış sonrası hizmet durumunu dusunerek vatandan aldım.

2 gun önce vatandan 5816tl'ye imzadaki sistemi toplamıştım. teknokıng ve battle gold arasında kalmıstım fakat vatanda kdv ve black frıday ındırımlerıyle vatanda bu fıyata gelınce servis ağı satış sonrası hizmet durumunu dusunerek vatandan aldım.
Güzel sistem. Postta attığım sistemi vatandan toplamak istedim ama 5700 XT yoktu. Olsa muhtemelen 5200 civarında toplanacak. Şuan Vatanın indirimleri gerçekten güzelmiş.

Güzel sistem. Postta attığım sistemi vatandan toplamak istedim ama 5700 XT yoktu. Olsa muhtemelen 5200 civarında toplanacak. Şuan Vatanın indirimleri gerçekten güzelmiş.

yarın son vatan ındırımlerı. bugun bı arkadasımda bılgısayarını sattı yarın il dışına cıkıyor bılgısayar toplamak ıcın. gıgabyte'ın rtx2060'ı olsaydı onu secıcektım vatanda gıgabyte'ın ekran kartları olmadıgı ıcın normalde sıstem ıcerısıne ekledıgım 1 tb hdd'yı cıkartıp butcemı de bıraz zorluyarak rog strix aldım. çarşamba teslım alıcam bakalım nasıl olucak

gıgabyte'ın rtx2060'ı olsaydı onu secıcektım vatanda gıgabyte'ın ekran kartları olmadıgı ıcın normalde sıstem ıcerısıne ekledıgım 1 tb hdd'yı cıkartıp butcemı de bıraz zorluyarak rog strix aldım. çarşamba teslım alıcam bakalım nasıl olucak
kasayı vatan bilgisayar'da toplayıp çarşambaya mı gün veriyorlar

kasayı vatan bilgisayar'da toplayıp çarşambaya mı gün veriyorlar

yok corsair ram'ler ellerınde yoktu onun yerıne gskıll vermek ıstedıler. bende getirtebılıyosanız getirtin dedım çünkü itopya'dan monıtor ve klavye siparişi vermıstım. onları beklıcektım her halükarda

Bende yarın sabah topkapı vatan'da sistem toplayacağım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-5-3600x-ve-rtx-2060-sistem-toplama.789423/page-2 bu sayfada son hali var zaten toplayacağım makina nın. Parçaların hepsi vatan topkapı da yoksa arabayla 1-2 şube dolaşacağım galiba. Bir kaç konuda vatan'da montajda sıkıntı olduğu yazılmıştı o yüzden montajını kendim yapmaya karar verdim de. Montajı vatanda yaptırıyorsan başında dursan aslında daha iyi olurdu .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı