5800 TL Sistem Toplama

Bende yarın sabah topkapı vatan'da sistem toplayacağım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-5-3600x-ve-rtx-2060-sistem-toplama.789423/page-2 bu sayfada son hali var zaten toplayacağım makina nın. Parçaların hepsi vatan topkapı da yoksa arabayla 1-2 şube dolaşacağım galiba. Bir kaç konuda vatan'da montajda sıkıntı olduğu yazılmıştı o yüzden montajını kendim yapmaya karar verdim de. Montajı vatanda yaptırıyorsan başında dursan aslında daha iyi olurdu .

çok güzel sistem bu arada hayırlı olsun. başında dursam aslında gerçekten iyi olur. fredos olarak teslım edıyolarmıs sanırım ben anlamam etmem felan dedım ben usb'ye wın 10 ataym burda kuralım dedım. göruntu almadan o mağazadan cıkmam zaten ben :)

Freedos olarak teslim ediyorlar sen kuruyorsun w10 u falan w10 u kurmak sıkıntı değil ama faturasız yazılım biz yükleyemeyiz de diyebilirler. Zaten bu hafta sonu falan çok satışları var kalabalık uğraşmak istemeyebilirler.

Freedos olarak teslim ediyorlar sen kuruyorsun w10 u falan w10 u kurmak sıkıntı değil ama faturasız yazılım biz yükleyemeyiz de diyebilirler. Zaten bu hafta sonu falan çok satışları var kalabalık uğraşmak istemeyebilirler.

benım korkutugm şu oldu sadece ben ödemeyı yaptıgımda elıme sadece makbuz verdıler çarsamba gunu makbuzla gelın dedıler de herhangı bı fatura kesmedıler. acaba çarsamba gunu mu kesıcekler kesıceklerse parça parça mı kesıcekler

benım korkutugm şu oldu sadece ben ödemeyı yaptıgımda elıme sadece makbuz verdıler çarsamba gunu makbuzla gelın dedıler de herhangı bı fatura kesmedıler. acaba çarsamba gunu mu kesıcekler kesıceklerse parça parça mı kesıcekler
büyük ihtimalle faturası kesilmiştir parça olarak. Sonuçta kk yla ödeme yapmışsındır sıkıntı çıkmaz çarşamba günü gittiğinde toplanmış makinanın üzerine yapıştırılmış görürsün faturanı. Parçalarının kutularını falan almayı unutma :)

büyük ihtimalle faturası kesilmiştir parça olarak. Sonuçta kk yla ödeme yapmışsındır sıkıntı çıkmaz çarşamba günü gittiğinde toplanmış makinanın üzerine yapıştırılmış görürsün faturanı. Parçalarının kutularını falan almayı unutma :)
2013 yılında aldıgım uçlu kalem mısalı bı dizüstünden böyle bı sısteme geçiyorum. emınım bı cok yerınde zorlanıcam artık zorlandığım yerde forumdan destek alırım :)

2013 yılında aldıgım uçlu kalem mısalı bı dizüstünden böyle bı sısteme geçiyorum. emınım bı cok yerınde zorlanıcam artık zorlandığım yerde forumdan destek alırım :)
benim makinayı sorma :) core2quad q9400 @ 2,66 ghz işlemci 16 gb ram gt730 4 gb ekran kartı kullanıyorum hala eşekten inip yarış atına binicem xD

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı