5800X işlemciye hangi ekran kartı alınır?

sheriffaly

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar millet. Ben 5800X kullanıyorum işlemci olarak. Ekran kartım da RX 6600 ama Fortnite oynarken çok drop yiyorum. RAM'den kaynaklı sandım gittim. RAM aldım 32 yaptım RAM'i ama hala devam etti. Sanırsam darboğaz oluyor. Böyle yüksek FPS alacağım drop girmeyeceği akıcı yırtılma olmayan güzel birkaç tane ekran kartı önerir misiniz işlemcim için (1'den fazla istememin sebebi maddi olarak da bakmam gerek)?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6800 ve üzeri olabilir. 2K monitörünüz var mı? Oyunları 2K çözünürlükte oynarsanız, darboğazı daha da azaltır.

5800X o ekran kartına darboğaz yapmaz. Sürücü durumunu kontrol edin öncelikle, gerekirse temiz kurulum yapın.

RX 6800 ve üzeri olabilir. 2K monitörünüz var mı? Oyunları 2K çözünürlükte oynarsanız, darboğazı daha da azaltır.

Hayır 1920x1080 180 Hz monitöre sahibim 7700XT veya 7800XT ekran kartlarını düşünüyorum ama sizdende birkaç örnek alırsam çok iyi olur.

5800X o ekran kartına darboğaz yapmaz. Sürücü durumunu kontrol edin öncelikle, gerekirse temiz kurulum yapın.

Defalarca yaptım temiz kurulumu ama Fortnite oynarken FPS'im 300 350 arasıyken anlık bayağı FPS düşmesi yiyorum bir de yırtılma çok fazla oluyor acaba ssdiden mi kaynaklanıyor o zaman?

@sheriffaly, ChatGPT verileri, teknolojik açıdan güncel olmuyor. Tavsiye etmem ciddiye almanızı.

Olabilir hocam başka bir depolama biriminiz varsa ona kurup deneyin, SSD'ye CrystalDiskMark testi yapın.

@sheriffaly, ChatGPT verileri, teknolojik açıdan güncel olmuyor. Tavsiye etmem ciddiye almanızı.

Teşekkür ederim dikkate alacağım sizi. Peki sizin bu dediklerimi söylemeseydim tam isim olarak verebileceğiniz bir ekran kartı tahmini var mıydı varsa söyleyebilir misiniz acaba?

Olabilir hocam başka bir depolama biriminiz varsa ona kurup deneyin, SSD'ye CrystalDiskMark testi yapın.
pek anlamıyorum ama birazdan yapıp atarım buraya

7700 XT, 7600 XT, 4060 Ti gibi kartlar aklımdan geçiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…