5800X işlemciye hangi ekran kartı alınır?

Selamlar millet. Ben 5800X kullanıyorum işlemci olarak. Ekran kartım da RX 6600 ama Fortnite oynarken çok drop yiyorum. RAM'den kaynaklı sandım gittim. RAM aldım 32 yaptım RAM'i ama hala devam etti. Sanırsam darboğaz oluyor. Böyle yüksek FPS alacağım drop girmeyeceği akıcı yırtılma olmayan güzel birkaç tane ekran kartı önerir misiniz işlemcim için (1'den fazla istememin sebebi maddi olarak da bakmam gerek)?

Farklı bir nedenden drop yiyor olabilirsin darboğaz imkansız.

7700 XT, 7600 XT, 4060 Ti gibi kartlar aklımdan geçiyordu.

Teşekkür ederim.

Farklı bir nedenden drop yiyor olabilirsin darboğaz imkansız.

Bir tahmininiz var mı?

Olabilir hocam başka bir depolama biriminiz varsa ona kurup deneyin, SSD'ye CrystalDiskMark testi yapın.

Testi yaptım SSD modeli ise: MLD M300 NVMe SSD sizce değerler nasıl ve oyundaki anlık FPS dropları bundan kaynaklı mı?

Olabilir hocam başka bir depolama biriminiz varsa ona kurup deneyin, SSD'ye CrystalDiskMark testi yapın.

@wsamedd MLD M300 NVMe SSD. sizce iyi mi yoksa bundan dolayı mı droplar oluyor ?

Dosya Ekleri

• ssd test.png
    ssd test.png
    50,3 KB · Görüntüleme: 18
  • 1750848309370.png
    1750848309370.png
    56,2 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Bir tahmininiz var mı?

Testi yaptım SSD modeli ise: MLD M300 NVMe SSD sizce değerler nasıl ve oyundaki anlık FPS dropları bundan kaynaklı mı?

@wsamedd MLD M300 NVMe SSD. sizce iyi mi yoksa bundan dolayı mı droplar oluyor ?
Değerler normal hocam, oyunu directx 12 de çalıştırıyorsaniz falan onu değiştirin performans modu-directx 11 onlari deneyin birde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı