Kusura bakmayın cezalıydım mesaj yazamadım, galiba iki cümleyi tek cümle gibi yazmaktan ceza yemişim :/ saçmalık. Öncelikle cevap için teşekkür ederim bilgisayarı açtığımda Windows ekranı geliyor sıkıntısız çalışıyor derece yüklediği için fanlar yüksek bir şekilde çalışıyor. Pompa sesi nasıl bir ses olduğunu bilmediğim için bir şey söyleyemem. 3-4 gündür bu şekilde çalışıyormuş bilgisayar farkında değilim. Elimde eski işlemcimden kalan AMD'nin Ryzen 5 3600 stok işlemcisi var. Sizce yarın MediaMarkt'tan ucuz bir termal macun alıp deneyeyim mi? Eğer olursa o şekilde kullanıp sıvı soğutmayı da garantiye göndermeyi düşünüyorum. Veya sahibindenden alıp kullanmayan Wraith soğutucuyu alıp garantiden gelene kadar onu kullanmayı düşünüyorum fakat sıvı soğutmayı nasıl sökeceğim hakkında gram fikrim yok. Zaten 1000TL'ye almış olduğum B550F anakart bile 3000TL olmuşken bir şeyi bozmaya niyetim yok. Nasıl çıkarabileceğim hakkında fikri olan var mı? Veya çıkarmadan direk sıvı soğutma yerine monte edemez miyim?