SE-207 ile kullanıyorum, ısınıyor Ama ben all core deniyorum, PBO ile denemedim hiç.
CoreLiquid 360 çok üst düzey bir 360mm sıvı soğutma değil. İşlemci silikonun çıkacağın yeri belirleyecektir. SE-207 ile 4.5 GHz 1.25 V stabil çalışıyor ama daha üstünü soğutucu kaldırmıyor Prime 95 Small FFTs'te. Gold silikon 5800X sahibiyim bu arada.
SE-207 ile kullanıyorum, ısınıyor Ama ben all core deniyorum, PBO ile denemedim hiç.
CoreLiquid 360 çok üst düzey bir 360mm sıvı soğutma değil. İşlemci silikonun çıkacağın yeri belirleyecektir. SE-207 ile 4.5 GHz 1.25 V stabil çalışıyor ama daha üstünü soğutucu kaldırmıyor Prime 95 Small FFTs'te. Gold silikon 5800X sahibiyim bu arada.
Yapısı gereği 5600X ve 5900X'den fazla ısınıyor, bu işlemcilerin 6 çekirdek sığdırdığı alana 5800X, 8 çekirdek sığdırıyor, ısı artışının temel sebebi bu. Fakat bubir problem değil, sıvı soğutma altında ise hiç değil. Diğer işlemcilerde olduğu gibi Curve Optimizer ve PBO2 kullanarak stok voltaj/frekans eğrisine müdahale edebilir, voltajı azaltabilir ya da keyfiniz isterse frekansı artırabilirsiniz.