Sistem topluyorum ve birkaç kere burada bu konuyla alakalı başlık açtım. Artık yeter deyip bismillah diyerek bugün parçaları almaya başladım.
Aldığım parçalar şu anlık.
5800x3D.
EVGA 3080 Ti.
LG 27GL83A-B
Son olarak RAM Trident Z Neo RGB 32 GB 4000MHz CL18.
Sorunum şu arkadaşlar, RAM almadan önce anakart alacaktım ama anakart stokta kalmadığı için alamadım. Bana bu parçalarla uyumlu bir anakart paylaşabilir misiniz? Bütçem 5000-6000 TL arası. Beni şu dertten kurtarın rica ederim mideme kramplar giriyor ya.
En ucuz Asus TUF GAMING X570-PRO WIFI II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF GAMING X570-PRO WIFI II AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.974,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!
RAM ile uyumlu çalışır mı hocam? Yanlış anlamayın gerçekten sabahtan beri kendime dert ettim işin içinden ne yaparsam yapayım çıkamıyorum. Nokta atışı bir anakart almam lazım.