580TL klavye önerisi

Merhaba hocam klavye elime ulaştı ancak Windows tuşu çalışmıyor. Aktive etmem falan mı gerek öyleyse nasıl aktive edeceğim?
@R.B.D
Öncelikle hayırlı olsun değerli ustam. Ürünü ben kullanmıyorum ancak "Game Modu" tuşu aktif ise yanlışlıkla basma senaryosu adına çalışmıyor olabilir.

@Üstat Doktor eminim size yardımcı olacaktır. 🙏🏼
 
Düzelme olmuyor denedim. Varsayılan ayarlara yükleyince düzeldi sonra aynı ayarları tekrar yaptım ama bozulma olmadı anlamadım bug oldu herhalde :D

Sorunu çözmenize sevindim ustam.

Sanırım @Üstat Doktor telepati ile sizi doğru patikaya yönlendirdi. Üstadımızın yetenek yelpazesi oldukça geniştir. 🌹😊
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı