Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Ben öğrenciyim ve şu an elimde bulunan iPad 5. nesil'den pil performansı nedeniyle değiştirmeyi düşündüm. Bütçem 5900 TL. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben öğrenciyim ve şu an elimde bulunan iPad 5. nesil'den pil performansı nedeniyle değiştirmeyi düşündüm. Bütçem 5900 TL. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
M Mr.Tech Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 439 Çözümler 4 9 Ocak 2021 #2 iPad - En uygun fiyatlarla Gürgençler'de Hem iş, hem de eğlence en uygun fiyatlar ile Gürgençler'de. iPad gurgencler.com.tr buradan bakabilirsiniz iPad - En uygun fiyatlarla Gürgençler'de Hem iş, hem de eğlence en uygun fiyatlar ile Gürgençler'de. iPad gurgencler.com.tr ama tabi en sağlıklısı iPad Air satın alın M3 çipe sahip yeni 11 inç veya 13 inç iPad Air satın alın. Dört cesur renk, ücretsiz teslimat ve ücretsiz iade seçenekleriyle. Apple.com adresinden satın alın. www.apple.com güzel cihaz bence, ipad kullanmak istiyorsanız hele Artı 0 Eksi
iPad - En uygun fiyatlarla Gürgençler'de Hem iş, hem de eğlence en uygun fiyatlar ile Gürgençler'de. iPad gurgencler.com.tr buradan bakabilirsiniz iPad - En uygun fiyatlarla Gürgençler'de Hem iş, hem de eğlence en uygun fiyatlar ile Gürgençler'de. iPad gurgencler.com.tr ama tabi en sağlıklısı iPad Air satın alın M3 çipe sahip yeni 11 inç veya 13 inç iPad Air satın alın. Dört cesur renk, ücretsiz teslimat ve ücretsiz iade seçenekleriyle. Apple.com adresinden satın alın. www.apple.com güzel cihaz bence, ipad kullanmak istiyorsanız hele