Bu dolar kurunda minimum bütçeyle maksimum performans istemek çok normal bence.
Mantıklı bir yorum bende bu para ile alabileceğim performansın dibine kadar sıyırmaya çalışyorum.
Peki neden?
R3 3100 hep karşılaştırılan Intel 10100F'den
Tekli çekirdekte güçsüz Ryzeni geçiyor , çoklu çekirdekte bir tık daha iyi bir performans veriyor Ryzen,
Desteklediği Ryzen3 RAM bellekleri 3200MHz desteklerken INTEL10100F 2666MHz destekliyor,
Ve B450M S2H ile 4. nesil bir Ryzen 5 kullanılabilir olacak iken Intel'de anakart değiştirmek zorunda kalacağım aşikar. Ve R3 3100 OC işlemi yaprak RTX 2060'ü rahatça besleyebilir hale gelecek.
RTX 2060 ise güncel teknoloji aynı zamanda DLSS2.0 destekliyor ve RTX deneyimi için daha stabil bir deneyim sağlayacak.
RAM'lar 380 TL şimdi diğer parçadan kısarken kalıcı olacak ama daha sonra bir 8 GB ekleyerek pekte bir şey kaybetmeyeceğim.
Yani eğer berbat olduğuna inanıyorsan lütfen güzelce istatistikler ile bana açıkla ki bende bilgilenmiş olayım.
Fazlası ile makale okudum testleri inceledim hala gösterdiğin şeyler ile berbat olduğuna inanırsam neden olmasın o parçaları kullanırım fan boyluk yapmaya gerek yok ülke belli fan boyluk zarardan başka bir şey getirmeyecektir.
Ancak sistem uzun ömürlü ve birazda geleceğe yönelik bir işlemci fikrim var.