Arda Bakir
Hectopat
Daha fazla  

- RAM
- 3600Mhz CL18
- Ekran kartı
- 6750xt
- Anakart
- B550-Plus
- İşlemci
- 5900x
Selam,
5900X ıslemcim icin sivi sogutucu almayi planliyorum. 2000-2500 bütçem kaldi sogutma icin. Birkac model baktim ancak bazilarinin markalarini daha once hiç duymadigim icin emin olamadim. Kasamda Max 2 fanlik yer var.

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

Bunlardan icinden veya varsa farkli bir oneriniz simdiden teşekkürler.

www.akakce.com

Bunlardan icinden veya varsa farkli bir oneriniz simdiden teşekkürler.

5900X ıslemcim icin sivi sogutucu almayi planliyorum. 2000-2500 bütçem kaldi sogutma icin. Birkac model baktim ancak bazilarinin markalarini daha once hiç duymadigim icin emin olamadim. Kasamda Max 2 fanlik yer var.
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Deep Cool CASTLE 240EX A-RGB Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool CASTLE 240EX A-RGB Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool CASTLE 240EX A-RGB Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.121,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!

DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.960,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Son düzenleyen: Moderatör: