5900X ile GT1030 kullanmak sıkıntı yaratır mı?

Darboğaz yaşama gibi bir durum olabilir.

Güçlü işlemci ne zaman güçsüz ekran katına darboğaz yapmış? Böyle bir durum söz konusu değil.

İstersen GT 210 tak fark etmez. Oyun oynayacaksan ekran kartının gücü kadar performans alırsın, işlemci tabanlı render yapıyorsan 5900X'i tam performans kullanırsın ekran kartının bir etkisi olmaz.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam. 1440p çekmemiş sanırım arkadaş sanırım ama 1080P'de sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Rica ederim hocam, 1440p evet çoğu videoda çekmemiş ama şöyle düşünebilirsiniz, 1440p performansı ortalama olarak %30-50 civarı bir performans kaybı oluşturur oyunlarda (tabi oyundan oyuna değişmekle beraber) tabi bu sayı kesin bir sayı değil ama istatistiksel olarak çoğu kartın gösterdiği oyunlardaki performansa bağlı olarak öne sürdüm.

Teknolojiler arasında kültür şoku adeta bizi bu hale düşürenler utansın

insanların sürekliği editlediği bilgili sen misin? Bilgisayarda Darboğaz Nedir? Nasıl Çözülür?
Darboğaz iki türlüdür. @Vardilex bu arkadaş gülücük atmış. Hayırlı cahillikler pardon iyi forumlar.

Arkadaşlar sorduğum garip soru nedeniyle lütfen tartışmayın. Kendimi kötü hissediyorum böyle olunca.

Bu darboğaz dediğiniz kavramın işlemciye bir zararı olur mu? Zararı yoksa benim için işlemcinin ne kadar kullanıldığının önemi yok. 60 FPS oyun oynayayım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…