5900X ve 3080 sistem nasıl?

WoLeRm

Hectopat
Makaleler
11
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ilerleyen zamanlarda bir PC toplayacağım ve benim alanım olmadığı için yetkili kişilerden yardım almak istedim.

Not: Gereksiz dediğiniz parçaların yerine öneri yaparsanız sevinirim. Corsair'ın ürettiği her şey'in olmasını istiyorum. Fanboyluk işte.
Son olarak 3080 Ti çıkarsa hayır demem.
@RPM
@246941.

Yani kötü değil de ben bu sisteme 46.000 TL vermezdim.

Toplam 43.865 TL.

Son düzenleme:

Hocam yazın 2080 Ti sistem toplamayı planlıyordum. O zaman en fazla 35.000TL ediyordu. Ekonomi çok kötü. Normalde en fazla 38.000TL bu sistem ama dolar abi selam söylüyor.
Beğenmediğiniz şeyler nelerdir?

Oyun için toplayacaksanız o bütçeye büyük bir rahatlıkla 3090 sığar.

Ben de düşünüyordum ama bir karta o parayı vermem. 3 yıl sonra değişecek bir şey içi. 3080 Ti düşünüyorum şimdilik.

Hocam yazın 2080 Ti sistem toplamayı planlıyordum. O zaman en fazla 35.000TL ediyordu. Ekonomi çok kötü. Normalde en fazla 38.000TL bu sistem ama dolar abi selam söylüyor.
Beğenmediğiniz şeyler nelerdir?

Yukarıda bir sistem topladım, ona bakabilirsiniz.

Bende vermezdim.

Acaba bu PC ile ne yapacaksınız render falan mı?

Eğer render yapmayacaksanız R7 5800X al derim.
Her şeyi Corsair seçince sistem çok pahalı olmuş. Mesela sadece PSU'dan bile en az 300 TL kar edebilirsiniz. Her şeyi Corsair seçme gibi bir isteğiniz olmasa nereden baksanız 2000 TL daha ucuza sistemi toplayabilirsiniz. 2000 TL az bir para değil.

Toplam 42.675 TL.

RAM 32 olsa daha iyi olmaz mıydı zaten bütçe var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı