5900X vs 12900

398708

Hectopat
2 işlemci arasında kaldım. Render ve oyun odakli bir sistem diziyorum. Kullanacağim ekran karti 3070 Ti.

Bütçeniz nedir? 13600k ve 3080 ikilisini kullanmanız daha mantıklı olacaktır.

12900k her iki anlamdada önde duruyor tavsiye bütçeye göre karar vermeniz bütçenizde hiç problem yok ise Ryzen 7000 serisi tercihde edebilirsiniz.

Bu ikisini alırsın onlar yerine aynı paraya.

Bence 5600X Intel resmen soba geliştiriyor hem hem de o fiyata Intel alacağına 5600 X öneririm. Hem de fiyat performans olarak 5600X olacaktır.

Bence 5600X Intel resmen soba geliştiriyor hem hem de o fiyata Intel alacağına 5600 X öneririm. Hem de fiyat performans olarak 5600X olacaktır.

5600X RTX 3070 Ti'yı rahatlıkla besleyeceğini düşünmüyorum render içinde rahatlıkla yetmeyecektir neden bu işlemciyi önerdiniz merak ettim?

2 işlemci arasında kaldım. Render ve oyun odakli bir sistem diziyorum. Kullanacağim ekran karti 3070 Ti.

Kurgu amaçlı 5950X ve Intel Core i9-12900K işlemcili iki farklı kasamız var ben 5950X kullanan kurgucu arkadaşımız kafayı yemek üzere sürekli stabilite ve freezing sorunlarından Intel cihaz gayet performanslı tercihiniz kurgu içinse özellikle i9-12900K olsun.

Daha çok abim yazilim ve render(kurgu, 3D vb) için aliyor bende kullanacağım için ben oyun ve oyun yapimi için kulanirim iyi performanslidir diyorsaniz sipariş vereceğiz.

Daha çok abim yazilim ve render(kurgu, 3D vb) için aliyor bende kullanacağım için ben oyun ve oyun yapimi için kulanirim iyi performanslidir diyorsaniz sipariş vereceğiz.

Şu an güncel nesil için Intel sistemler hem daha uygun hem daha performanslı alınabilir. Ki Intel'in 13.nesli 12'den daha ucuz hatta şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…