5900X vs 12900

12900k her iki anlamdada önde duruyor tavsiye bütçeye göre karar vermeniz bütçenizde hiç problem yok ise Ryzen 7000 serisi tercihde edebilirsiniz.

Bu ikisini alırsın onlar yerine aynı paraya.

2 işlemci arasında kaldım. Render ve oyun odakli bir sistem diziyorum. Kullanacağim ekran karti 3070 Ti.

Kurgu amaçlı 5950X ve Intel Core i9-12900K işlemcili iki farklı kasamız var ben 5950X kullanan kurgucu arkadaşımız kafayı yemek üzere sürekli stabilite ve freezing sorunlarından Intel cihaz gayet performanslı tercihiniz kurgu içinse özellikle i9-12900K olsun.

Kurgu amaçlı 5950X ve Intel Core i9-12900K işlemcili iki farklı kasamız var ben 5950X kullanan kurgucu arkadaşımız kafayı yemek üzere sürekli stabilite ve freezing sorunlarından Intel cihaz gayet performanslı tercihiniz kurgu içinse özellikle i9-12900K olsun.

Daha çok abim yazilim ve render(kurgu, 3D vb) için aliyor bende kullanacağım için ben oyun ve oyun yapimi için kulanirim iyi performanslidir diyorsaniz sipariş vereceğiz.

Daha çok abim yazilim ve render(kurgu, 3D vb) için aliyor bende kullanacağım için ben oyun ve oyun yapimi için kulanirim iyi performanslidir diyorsaniz sipariş vereceğiz.

Şu an güncel nesil için Intel sistemler hem daha uygun hem daha performanslı alınabilir. Ki Intel'in 13.nesli 12'den daha ucuz hatta şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı