siradanbiriste_5130
Femtopat
Daha fazla
Nisanda tam anlamıyla giriş yapacak. Bu yavaş yavaş aktifleştirdiklerini gösteriyor yüksek ihtimal.5G 1 Nisan 2026'da gelecekti ama bende şu anda nedense 5G gözüküyor. Sebebini bilen var mı?
5G 1 Nisan 2026'da gelecekti ama bende şu anda nedense 5G gözüküyor. Sebebini bilen var mı?
Nisanda tam anlamıyla giriş yapacak. Bu yavaş yavaş aktifleştirdiklerini gösteriyor yüksek ihtimal.
Bi hız testi yapın bakalım ne veriyor?Ya şey sabah uyandım bir baktım 5G yazıyordu sonra birkaç saniyeliğine 4.5G'ye düşüp geri geliyordu sonra 4.5G'ye düştü geri dönmedi 5G'ye bende kapattım Wi-Fi açtım sonra tekrar mobil veri açtım 5G oldu sanırım deneme var.
Bir hız testi yapın bakalım ne veriyor?
Mbps'mi? Upload ne veriyor onada bi baksana. Benim evde server için kullanabileceğim hızlara gelebiliyorsa harika olacak.600-700 MB civarı verdi.
Mbps'mi? Upload ne veriyor ona da bir baksana. Benim evde server için kullanabileceğim hızlara gelebiliyorsa harika olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.