Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 827 Çözümler 4 24 Mayıs 2023 #1 Ardakşlar eve Superonline bağlattım fiber Wi-Fi 6 modem verdiler. Hani normalde 5G 2,4 g ayrı ayrı gözükür ya bunda gözükmüyor nasıl çözeceğim?
Ardakşlar eve Superonline bağlattım fiber Wi-Fi 6 modem verdiler. Hani normalde 5G 2,4 g ayrı ayrı gözükür ya bunda gözükmüyor nasıl çözeceğim?
Çözüm Ellie Williams 24 Mayıs 2023 İkisini de aynı adla veriyor olabilir. "2.4 GHz ve 5 GHz'i aynı SSID ile sun" gibi bir seçenek varsa tikini kaldırın.
İkisini de aynı adla veriyor olabilir. "2.4 GHz ve 5 GHz'i aynı SSID ile sun" gibi bir seçenek varsa tikini kaldırın.
KS KS Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 827 Çözümler 4 24 Mayıs 2023 #11 ÇÖZÜM: Yeni bir adla 5G ayarlar kıosmından Wi-Fi oluşturudm ve adını farklı yaptım İstediğimde ona bağlanabiliyorum Artı 0 Eksi
ÇÖZÜM: Yeni bir adla 5G ayarlar kıosmından Wi-Fi oluşturudm ve adını farklı yaptım İstediğimde ona bağlanabiliyorum
Chuckyyy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 202 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ekim 2025 #12 GamePolice dedi: Modem Marka/Model bilgisi verebilirsen yardımcı olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Merhaba. "Airties 4960XR" Mevcut bende, sadece bağlantılar var 2.4 ve 5 Ayrı gözükmüyor ? Artı 0 Eksi
GamePolice dedi: Modem Marka/Model bilgisi verebilirsen yardımcı olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Merhaba. "Airties 4960XR" Mevcut bende, sadece bağlantılar var 2.4 ve 5 Ayrı gözükmüyor ?