Modemim son zamanlarda çok problem çıkartmaya başladı. 5GHz VDSL F/P modem önerebilir misiniz?
Direkt şu kadar bütçe ayırdım diyemem çünkü piyasasını pek bilmiyorum. O nedenle ortalama bir fiyat uygun olur.Bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
Direkt şu kadar bütçe ayırdım diyemem çünkü piyasasını pek bilmiyorum. O nedenle ortalama bir fiyat uygun olur.
Şuan ki modeminiz nasıldı. Belki ağda başka modemler varsa sorun oradadır. Başka modemin DNS yi görüyordur.Modemim son zamanlarda çok problem çıkartmaya başladı. 5GHz VDSL F/P modem önerebilir misiniz?
Standart TürkTelekom modemi fakat baya eski. Sık sık internet kesilince müşteri hizmetleri modemin arızalı olabileceğini söyledi ki bence de öyle. Hemen ısınıyor ve kapat aç yapmadan bağlantı düzelmiyor. Tahminimce ömrü bitti.Şuan ki modeminiz nasıldı. Belki ağda başka modemler varsa sorun oradadır. Başka modemin DNS yi görüyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.