5GHz Wi-Fi sinyal güçlendirici önerisi

LuciFeriaNx

Hectopat
modem ile aramdaki sinyali güçlendirebilmek için Wi-Fi sinyal güçlendirici bir donanıma ihtiyacım var. Mümkün mü veya var mı bilmiyorum ancak 5GHz destekli bir güçlendirici olursa sevinirim. Bütçem 500-600 TL'ye kadar çıkabilir. Hatta 5GHz destekli olursa bir tık daha çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ederim verilecek olan cevaplar için.​

5 Ghz sadece modeme yakınken etkilidir. İstediğiniz kadar güçlendirici alın. 2,4 daha iyi bir kullanım sunar.

5 Ghz sadece modeme yakınken etkilidir. İstediğiniz kadar güçlendirici alın. 2,4 daha iyi bir kullanım sunar.
Halihazırda modem ile bilgisayarım arasında 5Ghz sinyali 2 tık olarak çekiyor. Ben araya router koyarak bu sinyali 4-5 yapmak istiyorum. 2.4Ghz çekim gücümde sorun bulunmamakta şu an zaten.​

modem ile aramdaki sinyali güçlendirebilmek için Wi-Fi sinyal güçlendirici bir donanıma ihtiyacım var. Mümkün mü veya var mı bilmiyorum ancak 5GHz destekli bir güçlendirici olursa sevinirim. Bütçem 500-600 TL'ye kadar çıkabilir. Hatta 5GHz destekli olursa bir tık daha çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ederim verilecek olan cevaplar için.​

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı