5K monitör alınır mı?

Reisim sistem dizeceğim, para sınırı yok şuan. Diyorum ya mükemmel görüntüye takmış vaziyetteyim. Önce görüntü türünü seçeyim ona uygun sistemi toplayım diyorum. Mesela kafam bazen Asus pg27aqdm oled monitöre gidiyor. Ona göre dizeyim, 4K oyunlarda TV'ye bağlarım diyorum. Sonra monitörde o harika görüntüyü her seferinde neden almayım diye düşünüyorum arada kalıyorum.
Keskin, Net, Canlı renkleri olan bir monitör arayışı içindeyim
O zaman bütçe sorunu yoksa alın.

Kalite artmaz bu şekilde ama bir dene istiyorsan
Teşekkür ederimm

Reisim sistem dizeceğim, para sınırı yok şu an. Diyorum ya mükemmel görüntüye takmış vaziyetteyim. Önce görüntü türünü seçeyim ona uygun sistemi toplayım diyorum. Mesela kafam bazen ASUS PG27AQDM OLED monitöre gidiyor. Ona göre dizeyim, 4K oyunlarda TV'ye bağlarım diyorum. Sonra monitörde o harika görüntüyü her seferinde neden almayım diye düşünüyorum arada kalıyorum.
Keskin, net, canlı renkleri olan bir monitör arayışı içindeyim.

Şimdi en büyük etken bütçe fakat senin için çok önemli değil sanırım. Yine de aldığın sistem minimum 200k olur. Fiyat olarak söylüyorum. Tabii 5K monitörler oyun için yapılmadığı için Hz durumu söz konusu. Bu yüzden bence çok da mantıklı olmaz. Bunun yerine 4K yeterli olabilir. Hem kalite kalite diye kendinizi çok da kasmayın sonuçta yarın ne olacağı bilinmez Allah korusun yarın bir gün gözünüze bir şey olsa verdiğiniz paraya üzülebilirsiniz :)

Odamda televizyon var. İşte ondaki kaliteyi monitörde yakalayamiyorsun. Aynı filmi 2 yerden aç, televizyondaki daha kaliteli geliyor gözüne. Ben aşırı takan biriyim kaliteli olmazsa asla izlyemem.

Reis bizim burada bir laf var. Ne köz havası ne şiş ağası. Sen odanda televizyon varsa aç televizyondan izle. Alacağın 5K monitör yine televizyondan iyi olmaz diye düşünüyorum. Bence oyun oynamayacaksan gerek yok. Filmi de TV'den izle.

Reis bizim burada bir laf var. Ne köz havası ne şiş ağası. Sen odanda televizyon varsa aç televizyondan izle. Alacağın 5K monitör yine televizyondan iyi olmaz diye düşünüyorum. Bence oyun oynamayacaksan gerek yok. Filmi de TV'den izle.

Doğru diyorsun hocam güzel dedin de.

Ben aslında konu sahibi ile aynı fikirdeyim diye yazdım. Yalnız olmadığını bilsin. 😅

Şimdi en büyük etken bütçe fakat senin için çok önemli değil sanırım. Yine de aldığın sistem minimum 200k olur. Fiyat olarak söylüyorum. Tabii 5K monitörler oyun için yapılmadığı için Hz durumu söz konusu. Bu yüzden bence çok da mantıklı olmaz. Bunun yerine 4K yeterli olabilir. Hem kalite kalite diye kendinizi çok da kasmayın sonuçta yarın ne olacağı bilinmez Allah korusun yarın bir gün gözünüze bir şey olsa verdiğiniz paraya üzülebilirsiniz :)
Peki sizce OLED monitör alınır mı? Yanma sorunu gözümü korkutuyor. Bilgisayar günlerce açık kalsa sorun olur mu? Bu konuda derdimi eski Silkroadcı ve Knightçı tayfa anlar :))

Peki sizce OLED monitör alınır mı? Yanma sorunu gözümü korkutuyor. Bilgisayar günlerce açık kalsa sorun olur mu? Bu konuda derdimi eski Silkroadcı ve Knightçı tayfa anlar :))

Yanma sorunuyla ilgili bir cevap göremedim maalesef o konuda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı