5K'ya kadar mouse önerisi

Bütçe
5000

1. Razer Viper V3 HyperSpeed

2.DeathAdder V3 kablolu

3. DeathAdder V3 kablosuz

daha iyi seçenekler değil mi? Bu attıklarınıza göre, ilk iki seçenek bariz dezavantajları var ama yarı fiyatına, 3. seçenek de aynı fiyatlarda, Razer kaliteli malzeme kalitesi diye düşünüyorum ama bilemedim.

Hocam bende rival 3'ten çıktım yola, scyrox v6 ile sonuçlandı arayışım.

Aralarında çok abartı bir fark yoksa bende sycrox v6 alıcam galiba, arkadaşların önerdiği 5000`tl olanlara kıyasla. Malzeme kalitesi felan sağlam değil mi ?
Sensör vesaire aynı, fiyat arttıktan sonra dayanıklılık artıyor. Örneğin scyrox v6 da iskelet yok ama plastiği sağlam, bastırma veya sıkma ile bişey olacak gibi değil. Ama düşme ile bişey olur mu bilemem. Birisi 4-5 kere sertçe monitörün ayağına çarptım bir şey olmadı demişti. Birde tutuş şekliniz önemli tekrar belirtiyorum, palm ağırlıklı ise v6 alın zaten hybrid mouse, claw ise v8 alın.

Sensör vesaire aynı, fiyat arttıktan sonra dayanıklılık artıyor. Örneğin Scyrox V6 da iskelet yok ama plastiği sağlam, bastırma veya sıkma ile bir şey olacak gibi değil. Ama düşme ile bir şey olur mu bilemem. Birisi 4-5 kere sertçe monitörün ayağına çarptım bir şey olmadı demişti. Bir de tutuş şekliniz önemli tekrar belirtiyorum, palm ağırlıklı ise V6 alın zaten hybrid mouse, claw ise V8 alın.

Palm ya, V6 çok hoşuma gitti yalan yok.

Ben normalde palm ama oyunlarda claw tercih ettiğim için çok hoşuma gitti, şimdiden hayırlı olsun. Mouse hakkında aklınıza takılan başka bir şey var mı?
Pil ömrü nasıl kaç günde bir şarj etmek zorunda kalıyorsunuz mouse`un hertz ayarını hangi ayarlarda kullanıyorsunuz oyun ve oyun harici olarak.

Pil ömrü nasıl kaç günde bir şarj etmek zorunda kalıyorsunuz mouse`un hertz ayarını hangi ayarlarda kullanıyorsunuz oyun ve oyun harici olarak.
8k hz zaten stabil değil, fps oyunları çok oynuyorsanız ve illaha yüksek hz kullanacaksanız 2k öneririm. Ben 1k da kullanıyorum sarj tarafında bir sorun olmadı, insanların bataryaya laf etme sebebi 250mah ve 8k da 1 gün dayanması. 1k da ortalama 1 hafta falan rahat kullanırsınız, zaten hızlı sarj oluyor. Ayarları çok kurcalamadım ama sitesinden ayarlamaları kendinize göre yapabilirsiniz. Haricinde birde skatezleri şikayet ediliyor ama ilk sene değiştirmeye gerek yok gibi, sonrasında değişirsiniz.

Palm:

Claw:

Hybrid:

Lamzu paro auraro aldım bende ama sonradan pişmanlık hissi geldi 500 TL fazla verip Superlight 2 X alma fikri geldi sonradan

Superlight gereksiz pahali. Dogru secim yapmissin.

Daha kargoda şu an 2 gün oldu Wraith'den aldım bekliyorum artık deneyip göreceğiz Aras Kargo sağlam getirirse tabii mouseyi :)

Superlight gereksiz pahali. Dogru secim yapmissin.

Hocam Lamzu paro geldi elime yalnız uygulamdan baktığımda Max 1K Hz destekliyor yanında 8K Hz dongel'da geldi onu da takmama rağmen 1K Hz gözüküyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı