5S Touch ID Failed Hatası

serhatdundar

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere 5S telefonum parmak izi eklerken "Failed" hatası veriyor ve parmak izi ekleyemiyorum. Sorun ekran camı değiştirildikten sonra olmaya başladı.

897.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran değişimi sırasında home tuşu darbe almış veya biraz yerinden oynamış olabilir. Veya sorun yazılımsal olabilir, o yüzden en son sürümü yükleyin.
Ekran değişimi yapıldığında iOS 9.2.1 'di güncellemeyle düzelmedi şuan iOS 10 Public Beta yüklü sorun hala devam ediyor, birkaç defa cihazın içini açıp kontrol ettim hiçbir sorun görünmüyor.

Sorun home tuşunda. Çıkarıp takabiliyorsan çıkarıp tak dostum yüksek ihtimal temassızlık var. Aynı sorunu ben de yaşamıştım.
Çıkarırım da takabilirim inşallah :)
Linkteki gibi home tuşunu çıkarıp tekrar takacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çıkarırım da takabilirim inşallah :)
Linkteki gibi home tuşunu çıkarıp tekrar takacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapamayacağını düşünüyorsan hiç bu işe başlama bence. Kolay gelsin :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı