5V 1A elektronik sigara, USB'den şarj edilir mi?

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Merhabalar,

Elimde 5V 1A ile şarj olan bir alet var. Ben bunu bilgisayarın USB çıkışından şarj edebilir miyim? Ayrıca 5V 2A Huawei orijinal adaptörden de şarj olur mu? Ne olduğunu merak ediyorsanız elektronik sigara. Patlarsa pek hoş olmaz lakin cihaz kaliteli ve orijinal. Type-C ile şarj oluyor. Şarj olurken ısınıyor ama çok değil. Ilığın bir tık üstü denebilir.

Önemli olan volt değeri.Cihazınız gerekli entegreleri içeriyorsa zaten 1 amperden yüksek akım çekmez adaptör 3 amper olsa bile.

Önemli olan volt değeri. Cihazınız gerekli entegreleri içeriyorsa zaten 1 amperden yüksek akım çekmez adaptör 3 amper olsa bile.

Vaporesso GT40 var şu an. Umarım sıkıntı çıkmaz. Ürün orijinal. Barkodu falan her şeyi duruyor ama ısınması korkutmadı değil. Telefon olsa umurumda olmaz da, elektronik sigara olunca işkilleniyorum. Sıcak bile değil aslında.

Merhaba,

Elimde 5V 1A ile şarj olan bir alet var. Ben bunu bilgisayarın USB çıkışından şarj edebilir miyim? Ayrıca 5V 2A Huawei orijinal adaptörden de şarj olur mu? Ne olduğunu merak ediyorsanız elektronik sigara. Patlarsa pek hoş olmaz lakin cihaz kaliteli ve orijinal. Type-C ile şarj oluyor. Şarj olurken ısınıyor ama çok değil. Ilığın bir tık üstü denebilir.

Hocam bende de Vaporesso GTX GO 40 var Powerbankten şarj ediyorum 5V 1A çıkış değeri var fakat şarjda böyle el yakacak kadar değil ama ısınıyor yine de sizde de öyle mi acaba? Balkon gibi serin yerlere çıkardığım zamanda kesiliyor ısınması ama biraz fazla sıcak geldi bana ne önerirsiniz?

Hocam bende de Vaporesso GTX GO 40 var Powerbankten şarj ediyorum 5V 1A çıkış değeri var fakat şarjda böyle el yakacak kadar değil ama ısınıyor yine de sizde de öyle mi acaba? Balkon gibi serin yerlere çıkardığım zamanda kesiliyor ısınması ama biraz fazla sıcak geldi bana ne önerirsiniz?

Evet, bende de ısınıyor. Normaldir. Bataryalar şarj alırken prensipleri gereği ısınır zaten. Endişelenecek bir şey yok. Üzerini yastık gibi yumuşak nesnelerle örtmeyin sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı