5V 3pin ARGB LED USB ile nasıl bağlanır?

Hocam selam, anladım gelsin deneyelim LED'ler yanmaz sanırım? Amacım ışıklar çalışsın yeter senkronıze olmasa da olur tek tek renk alsa yeter yanı?

Hocam selam, anladım gelsin deneyelim LED'ler yanmaz sanırım? Amacım ışıklar çalışsın yeter senkronıze olmasa da olur tek tek renk alsa yeter yanı?
hocam sokete takamazsınız zaten ikisi farklı sistemler. çalışmaz

Hocam selam, Temu AliExpress kapatıldı diye biliyorum?

Hocam sokete takamazsınız zaten ikisi farklı sistemler. Çalışmaz.

Hocam selam, anladım

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam selam, ok bunu alıyorum ama kumandalısı var mıdır bunun?

Bu kare kod lu mobıldenmı yonetılıyor acaba?

XT-xınte 5 v USB LED RGB Bluetooth uyumlu denetleyici akıllı uzaktan 4pin bağlantı kablosu 5050 RGB ışık şerid... https://tr.aliexpress.com/item/1005005403386454.html?channel=twinner

AliExpress'in Türkiye temsilcisi olduğu için sipariş verebilirsiniz sıkıntı çıkmaz.

Evet mobilden yönetiliyor. Sizin için araştırdım biraz ama kumandalı versiyon bulamadım kumandalı olanlar sizin LED'in soketine uymuyor. Ama kablo soyup birleştiririm derseniz onlardan bir tanesini satın alıp kullanabilirsiniz.

genelde benzer uygulamalardan yönetilir o yüzden hangisi ucuzsa ordan alın.

Hocam selam, mobilden yönetileni alayım deneyim, yardım ve destek için teşekkür ederim eksik olmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…