5V 3pin ARGB LED USB ile nasıl bağlanır?

Pardon hocam fotoğrafı yanlış görmüşüm 4 pin olan RGB 3 pin olanlar ARGB olarak geçiyor ARGB olanda düzgün bir kontrolcü ile her LED'i ayrı ayrı kontrol edebilirsiniz. Ama RGB LED'lerde sadece tek renk yanar. Örneğin dalgalı bir geçiş efekti veremezsiniz. Sizzin ARGB kontrolcü satın almanızlazım.

Attığınız cihaz sizin ledinizde çalışmayacaktır.

ARGB kontrolcüler ayrı şekilde Türkiye'de pek satılmıyor. Ama Çin'den satın alabilirsiniz.

Hocam selam, anladım gelsin deneyelim LED'ler yanmaz sanırım? Amacım ışıklar çalışsın yeter senkronıze olmasa da olur tek tek renk alsa yeter yanı?

Hocam selam, anladım gelsin deneyelim LED'ler yanmaz sanırım? Amacım ışıklar çalışsın yeter senkronıze olmasa da olur tek tek renk alsa yeter yanı?
hocam sokete takamazsınız zaten ikisi farklı sistemler. çalışmaz

Pardon hocam fotoğrafı yanlış görmüşüm 4 pin olan RGB 3 pin olanlar ARGB olarak geçiyor ARGB olanda düzgün bir kontrolcü ile her LED'i ayrı ayrı kontrol edebilirsiniz. Ama RGB LED'lerde sadece tek renk yanar. Örneğin dalgalı bir geçiş efekti veremezsiniz. Sizzin ARGB kontrolcü satın almanızlazım.

Attığınız cihaz sizin ledinizde çalışmayacaktır.

ARGB kontrolcüler ayrı şekilde Türkiye'de pek satılmıyor. Ama Çin'den satın alabilirsiniz.

Hocam selam, Temu AliExpress kapatıldı diye biliyorum?

Hocam sokete takamazsınız zaten ikisi farklı sistemler. Çalışmaz.

Hocam selam, anladım :(

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu aparatı alabilirsiniz.

Temu'dan daha bu sabah alışveriş yaptım. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Hocam selam, ok bunu alıyorum ama kumandalısı var mıdır bunun?

Bu kare kod lu mobıldenmı yonetılıyor acaba?

XT-xınte 5 v USB LED RGB Bluetooth uyumlu denetleyici akıllı uzaktan 4pin bağlantı kablosu 5050 RGB ışık şerid... https://tr.aliexpress.com/item/1005005403386454.html?channel=twinner

Hocam selam, ok bunu alıyorum ama kumandalısı var mıdır bunun?

Bu kare kod lu mobıldenmı yonetılıyor acaba?

XT-xınte 5 v USB LED RGB Bluetooth uyumlu denetleyici akıllı uzaktan 4pin bağlantı kablosu 5050 RGB ışık şerid... XT-XINTE 5 V USB LED RGB Bluetooth uyumlu Denetleyici Akıllı Uzaktan 4Pin BaÄlantı Kablosu 5050 RGB IÅık Åeridi LED Dimmer - AliExpress 7

AliExpress'in Türkiye temsilcisi olduğu için sipariş verebilirsiniz sıkıntı çıkmaz.

Evet mobilden yönetiliyor. Sizin için araştırdım biraz ama kumandalı versiyon bulamadım kumandalı olanlar sizin LED'in soketine uymuyor. Ama kablo soyup birleştiririm derseniz onlardan bir tanesini satın alıp kullanabilirsiniz.

genelde benzer uygulamalardan yönetilir o yüzden hangisi ucuzsa ordan alın.

AliExpress'in Türkiye temsilcisi olduğu için sipariş verebilirsiniz sıkıntı çıkmaz.

Evet mobilden yönetiliyor. Sizin için araştırdım biraz ama kumandalı versiyon bulamadım kumandalı olanlar sizin LED'in soketine uymuyor. Ama kablo soyup birleştiririm derseniz onlardan bir tanesini satın alıp kullanabilirsiniz.

Genelde benzer uygulamalardan yönetilir o yüzden hangisi ucuzsa oradan alın.

Hocam selam, mobilden yönetileni alayım deneyim, yardım ve destek için teşekkür ederim eksik olmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı