5x5 güç antrenmanı için program önerisi

Tufkeyn

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 6700xt 16 Ram
Meslek
Köle/ögrenci
Öncelikle merhaba 7 aydır vucut geliştirme ile uğraşıyorum. Yaz boyunca ve ondan önce tamamıyla kas gelişimi için yaptım sporu. Sonbahardan itibaren 5x5 güc antrenmanı yapmaya başlayacağım. Bildiğiniz sağlam bir program varsa atarsa mutlu olurum.

Klasiktir, 5x5'ten yeterli verimi aldıktan sonra 3x5'e geçebilirsiniz. Temel hareketler zaten, formu düzgün yapıyorsunuzdur.

Evet doğru yapıyorum 1 ay 5x5 1 ay 3x5 nasıldır sonra kas kazanımı odaklı program geçeceğim tekrardan.

1 ayda 5x5 programında güzel bir gelişim olmaz, uzun süreli programlar bunlar. Sürekli program değiştirmeyin, bu 5x5 uzun süre yeterli olur kas gelişimi içini doğru uygulayın yeter.

1 ayda 5x5 programında güzel bir gelişim olmaz, uzun süreli programlar bunlar. Sürekli program değiştirmeyin, bu 5x5 uzun süre yeterli olur kas gelişimi içini doğru uygulayın yeter.

Hocam zaten ben 7 ay boyunca guray aydın hipertrofi uyguladım 1 sene içinde belli dönemlerde güç kazanımı için 2-3 aylığına 5x5 program uygulamanın doğru olduğu söyleniyor bende 2 ay yapacağım daha sonra tekrar hipertrofi geçeceğim sizce kaç ay yapmalıyım? Yani çok az program değiştim 7 aydır aynı programi yapıyorum 5x5 2. programım olacak sonra gene aynı programıma döneceğim.

2-3 ay güzel iyi olur öyle. Ondan sonra da iki ay 3x5 e göz atarsınız beğenirseniz devam edersiniz, beğenmezseniz eski programınıza dönersiniz.

Evet doğru yapıyorum 1 ay 5x5 1 ay 3x5 nasıldır sonra kas kazanımı odaklı program geçeceğim tekrardan.
5x5 zaten kas kazanımı odaklı. Powerlifting peaking programı değil. İnsanların 5x5'e bakışı gerçekten komik, muhtemelen "kas geliştirme" programı zannettiğin şeyden daha fazla kas yapacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı