6.000-6.500 TL monitör önerisi

Yok yanlış anladın yani üstüne 2K verince değecek bir görüntü sunuyor mu? Fazla para vermeyelim değil de gereksiz vermeyelim demek istiyorum.

Lenovo'nun Ktc'ye göre farkı biraz daha iyi kontrast oranı ve renk gamutu sunması. Sonic T80'e karşı ise avantajı çok daha iyi kontrast oranı sunması. Sonic içlerindeki en düşük kontrast oranına sahip model. Ayrıca ikisinden de kaliteli panel kullanıyor.

7.850 TL'ye bir satıcı satıyor Lenovoyu. Diğer modellerle arasında 1k fiyat farkı var.

Lenovo'nun Ktc'ye göre farkı biraz daha iyi kontrast oranı ve renk gamutu sunması. Sonic T80'e karşı ise avantajı çok daha iyi kontrast oranı sunması. Sonic içlerindeki en düşük kontrast oranına sahip model. Ayrıca ikisinden de kaliteli panel kullanıyor.

7.850 TL'ye bir satıcı satıyor Lenovo'yu. Diğer modellerle arasında 1K fiyat farkı var.

Lenovo'yu alıyorum o zaman tavsiyenle teşekkürler dostum 🙏

Lenovo'yu alıyorum o zaman tavsiyenle teşekkürler dostum 🙏

Rica ederim, 10k bandında satılan ASUS ile karşılaştırması var. Lenovo ayrıca oxide TFT panel kullanıyor, ASUS ise a-si TFT panel kullanıyor. Sonic T80 ile aynı panel asusunki. A-si TFT daha alt seviye bir panel yapısı.

Desktop Screenshot 2025.06.20 - 22.05.09.93.png

Desktop Screenshot 2025.06.20 - 22.06.02.57.png

Ustam ktcden memnun musun ben de düşünüyorum fakat forumlarda renk gamutu düşük canlılık da iyi değil gibi yorumlar okudum tavsiye eder misiniz? Sonic T80'in renk gamutu iyiymiş lakin ona da güvenemiyorum sorun yaşayan cok insan var.

Hocam bende MSI G2412F var, arada gözle görülür renk farkı var ktc daha kaliteli, MSI'da tum renkler sarimsi, soluk. 6K butceyle bence daha iyi bir şey bulunamaz. 10kya alacağın monitör tabii ki daha iyi olabilir ama çok fark olur mu bilmiyorum ben memnunum. Panel karsilastirmasini yapabilirsiniz baska bir forumda ASUS'un 10-12K bandindaki bir monitoruyle karsilastirma yapmışlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni, güzel bir inceleme buldum bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
VA sizin için uygun değil, IPS tercih edin. Konuda önerilen G4'ü öğrenci indirimiyle alabilirsiniz mesela. Şu rehbere bir bakın derim.
@bluerr etiketlememi istemiştiniz, yazıyı tekrar yazıyorum
Hocam öneriniz üzerine G4 alacağım yarın veya diğer gün fakat bir sorum var, 25 veya 27 inç olması bunlarda özellikler bakımından bir fark yaratıyor mu? Arada yaklaşık 1.500 TL fiyat farkı var bu yüzden kafamı karıştırdı.

Not: Prime indirimi ile alacaktım

27 inç: Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF, 27" inç, IPS, 1920 x 1080, FullHD, 1ms, 240Hz, HDR10, G-Sync, Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar

25 inç: Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1ms 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar

FPS oyunları için kullanacağım monitörü eklemek istedim.

@bluerr etiketlememi istemiştiniz, yazıyı tekrar yazıyorum
Hocam öneriniz üzerine G4 alacağım yarın veya diğer gün fakat bir sorum var, 25 veya 27 inç olması bunlarda özellikler bakımından bir fark yaratıyor mu? Arada yaklaşık 1.500 TL fiyat farkı var bu yüzden kafamı karıştırdı.

Not: Prime indirimi ile alacaktım

27 inç: Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF, 27" inç, IPS, 1920 x 1080, FullHD, 1ms, 240Hz, HDR10, G-Sync, Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar

25 inç: Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1ms 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar

FPS oyunları için kullanacağım monitörü eklemek istedim.
25inç daha mantıklı. 27inç fiyatına 300hz var zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı