6.000-7.000 TL elektro gitar ve amfi önerisi

Vardem

Hectopat
Daha fazla  
Çoğunlukla Heavy Metal ve Thrash Metal dinliyorum ve çalmak istiyorum ama o kadar sağı solu belli olmayan biriyim ki kendimi bir anda daha soft şarkıların içinde bulabilme ihtimalim var. O yüzden hem Humbucker hem de Single manyetiklere sahip bir gitar alsam çok daha hayırlı olacağa benziyor.

HS manyetikli bir gitar alsam Metal çalarken HH düzenine sahip bir gitara göre daha mı az tatmin edici olur? Bildiğim kadarıyla manyetiklerin hepsini ayni anda kullanmıyoruz zaten.

HH gitar önerebilir misin? Ve amfi.
Öneri yapacak kadar bilgim yok maalesef. Yeni piyasaları da hiç bilmiyorum. Eylül'de 2200 TL'ye aldığım Pacifica 5000 küsür olmuş. Rock ile ilgili bir forum var, şimdi ismini vermem sorun olabilir, oraya konu açarsanız tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur.

Öneri yapacak kadar bilgim yok maalesef. Yeni piyasaları da hiç bilmiyorum. Eylül'de 2200 TL'ye aldığım Pacifica 5000 küsür olmuş. Rock ile ilgili bir forum var, şimdi ismini vermem sorun olabilir, oraya konu açarsanız tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur.
Burasını diyorsunuz galiba. Kurallara da baktım bir sorun yok.

Coil tap olan bir gitar almanız sizin için daha sağlıklı olur. Coil tap humbucker manyetiği bölüp single manyetik işlevi gördürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı