Monitör kalemden bile ince hakkatten görüntü kalitesi ayrı bir muazzam. Zaten öyle profesyonel FPS oyuncusu olmadığım için 75Hz olması da gayet yeterli. AOC 24V2Q modeli. Bunun dışında flicker Free gibi özellikleri de var. 10 saat geçiriyorum bilgisayar başında en ufak göz ağrısı baş ağrısı olmadı ve parlaklık 100'de kullanırken. Tavsiye ediyorum herkese.
HDD ihtiyacım yok çünkü oynadığım Online oyunlar maksimum 100 GB yer kaplıyor, alan dolduğunda oynadığım bir oyunu siler yenisini yüklerim 480GB o yüzden oldukça bana fazla bile, SSD olması iyi.
evet bende bugün onu araştırdım CL değeri fiyatı katlıyor fakat gereksiz bir detay gibi. Şu anlık RAM'leri düşük tutacağım ileride kalitelisini alırım.
Kasa olarak öyle RGB takıntım yok ama şeffaf olur içi gözükürse iyi olur. Ek olarak RGB LED döşerim zaten içine, o da yeterli olur.
Sadece Vatan Bilgisayar'dan istiyorum çünkü evime çok yakın ve daha önce arkadaşlarıma ve kardeşime sistem topladım en ufak sorunda yardımcı oluyorlar bayi olarak da oldukça iyiler. İnternet'den alışveriş yaparak birisi çok popüler ( "i" harfi ile başlayan marka tam vermeyeyim ) bir firmadan aldı tüm parçalar aynı yerden fakat kargoda ve montaj hatası yüzünden bayağı masraf ve vakit kaybı oldu. Diğer arkadaşım her parçayı başka yerden indirim ile aldı fakat sorunlu çıktı aldığı iki parça ve iade edemedi uğraştı bayağı zaman kaybetti sonunda topladı ama çekilmez çile cidden. Bu yüzden Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum çünkü gidince direkt mağaza yoğun değil ise 1 saat içerisinde toplayıp test ediyorlar ve direkt evime dönüp kullanabileceğim.