6.000 TL 3 adet monitör tavsiyesi

Bütçe
6000 TL
Hocam 2080Ti'ye değmez bu arada. Ayrıca, TN panellerden olabildiğince uzak durun.

G-Sync filan isterseniz Display kablolarıyla direkt bağlantı sağlayabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla RTX3090 şu an piyasadaki en iyi ekran kartlarından birisi besleyebilir diye düşünüyorum. Sizce ekran kartı 3 monitörün altından kalkabilir mi?

3 Tane monitör bu ekran kartı için cerez, bir problem olmaz merak etmeyin.

Ar.

Bildiğim kadarıyla RTX3090 şu an piyasadaki en iyi ekran kartlarından birisi besleyebilir diye düşünüyorum. Sizce ekran kartı 3 monitörün altından kalkabilir mi? Ps, render gibi işlerle uğraşıyorum.

Teşekkür ederim ana monitör olarak bunu alacağım.

Yan monitör olarak bunları alacağım teşekkür ederim yardımınız için.

Her türlü besler. Dünyanın en iyi kartı 3090.

Hocam 2080Ti'ye değmez bu arada. Ayrıca, TN panellerden olabildiğince uzak durun.

G-Sync filan isterseniz Display kablolarıyla direkt bağlantı sağlayabilirsiniz.
RTX2080ti fiyatlarına bir göz attım ve üzerine biraz daha ekleyerek rtx3090 almaya karar verdim.Gönderdiğiniz monitöre baktım bunu da aklımda bulunaracağım.
Tavsiyem tek bir büyük monitör almanız. Şunun gibi;
Dostum bu konu ile alakasız bir sorum var sana site üzerinden görüyorum da mac ve safari kullanıyorsun acaba macbooklar hakkında bir bilgin var mıdır bir adet laptop almam gerekiyor ve msı modern a15 ile macbook arasında gidip geliyorum tahmini bütçem 15.000 civarında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı