MuzluPasta
Decapat
GTX 1060 da var Gaming X modeliHocam RTX kullanmak istiyorum, bu sistem de 1050 Ti mevcut ücret çok uçuk olmadan biraz arttirabiliriz 3 aşağı 5 yukarı oynayabiliriz sorun bu ise
GTX 1060 da var Gaming X modeliHocam RTX kullanmak istiyorum, bu sistem de 1050 Ti mevcut ücret çok uçuk olmadan biraz arttirabiliriz 3 aşağı 5 yukarı oynayabiliriz sorun bu ise
Halen RTX 2060 da olsa onda ısrarcıyım güzel bir sisteme oturtur isek 1080 den daha iyi performans verdiğine dair bir kaç araştırmam olmuştuGTX 1060 da var Gaming X modeli
Halen RTX 2060 da olsa onda ısrarcıyım güzel bir sisteme oturtur isek 1080 den daha iyi performans verdiğine dair bir kaç araştırmam olmuştu
Paylaşımını yaptığınız sistem göze alınan bütçenin çok altında, 7000 TL güzel bir bütçe ve hakkını verecek bir sistem çıkacaktır.GTX 1060 da var Gaming X modeli
Bu arada yine paylaşımı yapılmış bellekler CORSAIR 8Gbx1 buradan 2 adet olarak alınınca daha uyguna geliyor.Sistem paylaşımı yapacaktım ama 3 aşağı 5 yukarı bir şeyler çıkmış. Sadece 860 Evo tavsiyeleri için Samsung 860 EVO burada daha uygun .
Dostum tam olarak sistem önerini paylaşır mısın bizimle.Paylaşımını yaptığınız sistem göze alınan bütçenin çok altında, 7000 TL güzel bir bütçe ve hakkını verecek bir sistem çıkacaktır.
Bu arada yine paylaşımı yapılmış bellekler CORSAIR 8Gbx1 buradan 2 adet olarak alınınca daha uyguna geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.