Ses testi kulaklık bozar mı?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
YouTube'da bir video gördüm, kulaklıklar için Hz testiydi açtım 16k Hz'den sonra ses kesildi ben de kulaklığa mı bir şey oldu diye baktım sorun yoktu. Yorumlarda biri kulaklığım bozuldu yazmış ondan içime kurt düştü. Bir şey olmuş mudur acaba? Ses seviyesi %80lerdeydi ve EQ ayarlıydı.

Kulaklık: ROG Pelta

Ek olarak youtube zaten 20k hz desteklemediği için ses kesildi falan diyolar. ChatGPT de sürücüleri ısınıp zorlayabilir falan dedi bu testler. Doğru mu?

Video bu, 1:40 da başlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da bir video gördüm, kulaklıklar için Hz testiydi açtım 16k Hz'den sonra ses kesildi ben de kulaklığa mı bir şey oldu diye baktım sorun yoktu. Yorumlarda biri kulaklığım bozuldu yazmış ondan içime kurt düştü. Bir şey olmuş mudur acaba? Ses seviyesi %80lerdeydi ve EQ ayarlıydı.

Ek olarak youtube zaten 20k hz desteklemediği için ses kesildi falan diyolar. ChatGPT de sürücüleri ısınıp zorlayabilir falan dedi bu testler. Doğru mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yaşlısınız o yüzden duyamıyorsunuz 16 üstünü.
Benim kulaklar 15khz'de gidiyor

Kulaklığın hz değeri sebebiyle duymamışsındır sesi ya da hocamın dediği gibi dümenden yapıyorlar videoların bir kısmını.
Çok ucuz çin malı kulaklardan olsa diyafram titreşime dayanamayarak bozulabilir. Ama ROG Pelta kullanıyor arkadaş asla böyle bir durum söz konusu bile olamaz.

Çin malı kulaklık içi
1764329051209.png

Rog pelta diyaframı titanyumla güçlendirilmiş
1764329196808.png

sony wh-1000xm4 kullanıyorum frekans aralığı 4hz ile 40000hz, bende 16000 den sonrası duyulmuyor, bozulduğunu sanmıyorum

Teşekkürler, kulaklığı yeni aldım o yüzden bi tırstım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı