6.000 TL bütçede ModArt PC-MA1 vs Pollux 3T-10

Güç kaynağı. Birinin markası GameGaraj diğeri Corsair. Bu bileşenin kalitesiz olması bütün sistemi riske atar. Corsair olması daha iyi olur.
peki fps olarak filan hangisi daha bir de gaming sitesi güvenli mi acaba?
Modart sistem daha kaliteli parçalardan oluşuyor genel olarak ikisi de alınır size kalmış.
siz olsanız hangisini alırdınız m2 ssd sata 3.0 ssd farkı nedir acaba

Peki FPS olarak falan hangisi daha bir de Gaming sitesi güvenli mi acaba?

Siz olsanız hangisini alırdınız M.2 SSD SATA 3.0 SSD farkı nedir acaba?

Güç kaynağı FPS etkilemez. Corsair daha güvenli.

M.2 NVMe SSD'ler SATA 3 SSD'lerden en az 3-4 kat daha hızlı.

İki site de güvenli. Görünüşü sizin seçmeniz daha doğru gibi ancak ben Corsair Carbide seçerdim.

Site olarak hangisi daha güvenilirdir? Ve kasa görünüşleri sizce hangisi daha iyidir?

İki sitede güvenilir zevkler ve renkler tartışılmaz diyeyim. Ama modart biraz ısınıyor diye biliyorum.
Güç kaynağı FPS etkilemez. Corsair daha güvenli.

M.2 NVMe SSD'ler SATA 3 SSD'lerden en az 3-4 kat daha hızlı.

Oyun için gereksiz NVMe SSD.

Dediğim gibi eğer AMD olana bir soğutucu takarsanız tadından yenmez. PSU'lar sınırda olmadıkları için kalite karşılaştırması yapmaya gerek yok. Eğer GameGaraj olanın PSU'su 500 Watt civarı olsa bi ihtimal diyebilirdik ama şu an herhangi bir sorun görmüyorum. SSD ise sistemdeki veri işleme hızını etkiler, oyunlarınızı veya Windows'unuzu bu SSD'lere kurarsanız size tek faydası; çok ama çok hızlı açılacak olmaları. İşlemci bakımında İntel tekli çekirdekte daha güçlü olduğu için 10 FPS'e kadar oyunlarda bi' ihtimal fark olabilir lakin AMD ise çoklu çekirdekte çok daha iyi olduğu için render, edit gibi durumlarda kat ve kat hızlı bir şekilde işlemin tamamlar. Şahsi düşüncem olarak AMD sistemi alır 6-7 ay kullanır sonra ise kule tipi bir soğutucu takarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı