6.000 TL DDR5 RAM önerisi

Bütçe
Maksimum 6000
Daha fazla  
Anakart
MSI PRO B760M-P DDR5
İşlemci
intel core i 5 14400f
Herkese iyi akşamlar uyumluluk sorunu yaratmayacak düşük gecikmeli yüksek frekans DDR5 2x16 kit RAM arıyorum bütçem maksimum 6000 lira aklımda bu 2 marka var uyumluluk sorunu yaratır mı? Başka bir öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Kingston bellekte tam hızı ve CL değerini alabilir miyim bazen uyumluluk sorunları oluyormuş 6400 yerine 6000 çalışabiliyormuş.

Herkese iyi akşamlar uyumluluk sorunu yaratmayacak düşük gecikmeli yüksek frekans DDR5 2x16 kit RAM arıyorum bütçem maksimum 6000 lira aklımda bu 2 marka var uyumluluk sorunu yaratır mı? Başka bir öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

GSKILL Trident Z5 olabilir tam bilemiyorum uyumlu mu uyumsuz mu ama olabilir diye düşünüyorum.

Intel XMP 3.0 tam olarak ne oluyor bellekleri tam hızına ulaştırabilir mi? Bilen biri varsa cevaplarsa memnun olurum.

Bunu al geç.

Hocam bunu gördüm fiyattı çok ucuz geldi o yüzden şüphelendim Sinerji güvenilir midir problem olursa müşteri hizmetleri ilgilenir mi?

Intel XMP 3.0 tam olarak ne oluyor bellekleri tam hızına ulaştırabilir mi? Bilen biri varsa cevaplarsa memnun olurum.

Hocam bunu gördüm fiyattı çok ucuz geldi o yüzden şüphelendim Sinerji güvenilir midir problem olursa müşteri hizmetleri ilgilenir mi?

Diğer firmalar kadar güvenilir. Yani Amazon kalitesi beklemeyin kesinlikle. Üründe sorun çıkarsa çoğu firmanın yaptığı gibi servise göndermenizi isteyecek. İtopya veya İncehesap gibi yerlerden de alsanız aynı prosedürü uygulayacaklar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı