6.000 TL iPhone telefon önerisi

Satıp,XR-XS,SE2020 almaya bakın.
Iphone 11 düşünüyoruz biraz destek çıkacağım. Ben XS Max kullanıyorum 2 senedir ve çok çok memnunum. X ile bir alakası yok kendisinin. XS Max'ten dolayı dedim X alalım herhalde benzerlerdir yani. Alakası yokmuş.

Iphone 11 düşünüyoruz biraz destek çıkacağım. Ben XS Max kullanıyorum 2 senedir ve çok çok memnunum. X ile bir alakası yok kendisinin. XS Max'ten dolayı dedim X alalım herhalde benzerlerdir yani. Alakası yokmuş.
Hiç alakası yok. Madem bütçe eklenecek 11 Pro'ya da bakın.

Hiç alakası yok. Madem bütçe eklenecek 11 Pro'ya da bakın.
Benim gönlüm de hiç 11'den yana değil aslında LCD ekrandan dolayı. Kendisi fark etmez diyor ama. Belki de bu süreç biraz uzarsa XS Max'i kendisine verip 12 Pro Max'e geçebilirim.

Teknoloji mağazalarında inceleyin.
İnceledim aslında bayağı bir. Yakın arkadaşlarımda 11, 12 pro, 13, xs gibi cihazlar var hep. Sürekli bakıyorum. Aralarında bir tek Iphone 11'i sevemedim ekranından dolayı. Eski hissettiriyor.

Bir ara X alacaktım bayağı araştırdım, ne kadar doğru bilmiyorum ama kullanan ve telefoncuların hiçbirisi almamamı söyledi, kronik Face ID sorunu varmış, ne kadar doğru bilmiyorum ama 2. elde hangi XI görsem yarısından çoğunda Face ID yoktu zaten.
Kronik Face ID sorunu sanırım ekran ile alakalı. Ekran değiştiği anda Face ID iptal oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı