6.000 TL monitör önerisi

Bütçe
6K
Eğitim indiriminden yararlanabiliyorsan 6K'ya iniyor.

Her VA böyle. Bazı kaliteli VA'larda daha az Black smearing var

Güzel sallıyorsun, şu an sana o monitörden yazıyorum. Black smearing neredeyse yok. Bu monitörde fark edilmeyecek miktarda var ben hiç görmedim sadece UFO testinde çıkıyor oyun oynarken çıkmıyor. Ayrıca bu F/P bir monitör aynı fiyat bandındaki Philips çok daha temiz ve Black smearing yok. Sen gidip çöp bir VA panel kullanıp genelleme yapamazsın.

ASUS TUF 24" VG249QL3a 1 ms 180Hz.

ASUS'un VG249QL3a model monitörünü kullanıyorum. 1 haftadır kullanmaktayım bir sorun yaşamadım. Arkadaş isterse bunu alabilir ama pişman olur veya olmaz gibi net bir şey söyleyemem. Ayrıca siz o önerdiğiniz AOC monitörü kullandınız mı? Neye göre öneriyorsunuz?

VG249QL3A'nın renk gamutu ve kontrastı AOC'a göre çok daha düşük. Sadece maksimum parlaklık için tercih edilebilir. Kontrast oranı siyah performansını çok fazla etkiliyor, görüntü kalitesine önem veren biri için ASUS TUF olanı almak mantıklı değil.

Düşük kontrast= vasat siyahlar ve sınırlı görüntü kalitesi.

ASUS'un zibilyon tane 180 Hz modeli var, modeli de yazsanız daha iyi olur.

Lenovo R25F güzelmiş hocam beni mutlu eder değil mi?

VG249QL3A'nın renk gamutu ve kontrastı AOC'a göre çok daha düşük. Sadece maksimum parlaklık için tercih edilebilir. Kontrast oranı siyah performansını çok fazla etkiliyor, görüntü kalitesine önem veren biri için ASUS TUF olanı almak mantıklı değil.

Düşük kontrast= vasat siyahlar ve sınırlı görüntü kalitesi.

Siz ne önerirsiniz hocam daha çok FPS oyunlar oynayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı