6.000 TL monitör önerisi

Bütçe
6K
G4 kullanıp kullanmamak ile ne alakası var? Deneyim derken neyi kastediyorsun? Bu senin kişisel deneyimin, @bluerr, araştırmaları ve teknik verilere dayanıyor. Monitörün incelemeleri zaten profesyonel ekipler tarafından yapılıyor, biz de ona göre değerlendiriyoruz. Her şey 'ben kullandım iyiydi' demekle olmuyor.

6-7 ay sonra panel yanacak diyorsan bununla ilgili elinde bir veri, test sonucu ya da kaynak varsa paylaş da biz de öğrenelim. Yoksa kulaktan dolma yorumlarla insanları yanlış yönlendirmeye çalışma.

Teknik veriye sırtını dönüp 'gözüm öyle gördü' diye ürün eleştiren tayfa, hâlâ 2025'te sosyal de at koşturuyor ya, şaşırmamak elde değil. Sen model model açıklamışsın, marka bağımsız değerlendirmişsin, daha ne olsun.

Ben kesin yanar falan demedim. Bende araştırmalar yaptım ve çok şikayet var panelle ilgili. Ayrıca "profesyonel ekipler" tarafından inceleme yapılıyorsa nasıl oluyor da insanlar sorun yaşıyor? Yakın bir arkadaşım kullanıyordu ve onunda paneli yanmıştı belki modelden modele değişir bilemem. Ve çok uzatıyorsunuz hocam önerinizi yapın geçin.

Ben kesin yanar falan demedim. Bende araştırmalar yaptım ve çok şikayet var panelle ilgili. Ayrıca "profesyonel ekipler" tarafından inceleme yapılıyorsa nasıl oluyor da insanlar sorun yaşıyor? Yakın bir arkadaşım kullanıyordu ve onunda paneli yanmıştı belki modelden modele değişir bilemem. Ve çok uzatıyorsunuz hocam önerinizi yapın geçin.
Kesin ‘yanar’ falan demedin demişsin, ama ‘çok şikayet var’ deyip durumu genellemek de aynı derecede yanıltıcı. Şikayetler her üründe olur, önemli olan yaygınlık ve teknik analiz. ‘Profesyonel ekipler’ inceleme yapıyorsa, kişisel birkaç örnekle tüm ürünü karalamaya çalışmak ne kadar mantıklı? Ayrıca ‘çok uzatıyorsun’ diyorsan, gereksiz bilgi çarpıtmayla zaman kaybetmekten vazgeç.

Kesin ‘yanar' falan demedin demişsin, ama ‘çok şikayet var' deyip durumu genellemek de aynı derecede yanıltıcı. Şikayetler her üründe olur, önemli olan yaygınlık ve teknik analiz. ‘profesyonel ekipler' inceleme yapıyorsa, kişisel birkaç örnekle tüm ürünü karalamaya çalışmak ne kadar mantıklı? Ayrıca ‘çok uzatıyorsun' diyorsan, gereksiz bilgi çarpıtmayla zaman kaybetmekten vazgeç.

Hocam şikayetler gözde görülebilir şikayetler. 1-2 kişi değil birçok kişi sorun yaşamış. Belki ürün güzeldir belki şikayetler gerçeği yansıtmıyordur. Ama siz arkadaşa garanti verebilir misiniz sorun yaşamayacağı konusunda? Bir önceki monitörümü yine sizin gibi ısrarla öneren birine güvenerek almıştım.

Hocam şikayetler gözde görülebilir şikayetler. 1-2 kişi değil birçok kişi sorun yaşamış. Belki ürün güzeldir belki şikayetler gerçeği yansıtmıyordur. Ama siz arkadaşa garanti verebilir misiniz sorun yaşamayacağı konusunda? Bir önceki monitörümü yine sizin gibi ısrarla öneren birine güvenerek almıştım.
Hiçbir üründe %100 sorun yaşanmayacağına dair garanti verilemez, bu çok açık. Ancak önerilerimiz, teknik incelemeler doğrultusunda şekilleniyor. Önceki deneyiminiz olumsuzsa üzgünüm.

Hiçbir üründe %100 sorun yaşanmayacağına dair garanti verilemez, bu çok açık. Ancak önerilerimiz, teknik incelemeler doğrultusunda şekilleniyor. Önceki deneyiminiz olumsuzsa üzgünüm.

Tamamdır hocam görüşlerimiz farklı olabilir bu gayet normal. Ama diğer arkadaş agresif tavırlar sergiliyor. Siz ise gayet saygılı bir şekilde konuştunuz hiç üslubunuzu bozmadınız. Teşekkürler. Merak ediyorumda bilgisayar mühendisi vs olabilir misiniz?

Tamamdır hocam görüşlerimiz farklı olabilir bu gayet normal. Ama diğer arkadaş agresif tavırlar sergiliyor. Siz ise gayet saygılı bir şekilde konuştunuz hiç üslubunuzu bozmadınız. Teşekkürler. Merak ediyorumda bilgisayar mühendisi vs olabilir misiniz?
Bilgisayar mühendisliği bambaşka.
Benim dediğim şeyler bambaşka uçurum var arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı