chavorif
Picopat
Daha fazla
G4 kullanıp kullanmamak ile ne alakası var? Deneyim derken neyi kastediyorsun? Bu senin kişisel deneyimin, @bluerr, araştırmaları ve teknik verilere dayanıyor. Monitörün incelemeleri zaten profesyonel ekipler tarafından yapılıyor, biz de ona göre değerlendiriyoruz. Her şey 'ben kullandım iyiydi' demekle olmuyor.
6-7 ay sonra panel yanacak diyorsan bununla ilgili elinde bir veri, test sonucu ya da kaynak varsa paylaş da biz de öğrenelim. Yoksa kulaktan dolma yorumlarla insanları yanlış yönlendirmeye çalışma.
Teknik veriye sırtını dönüp 'gözüm öyle gördü' diye ürün eleştiren tayfa, hâlâ 2025'te sosyal de at koşturuyor ya, şaşırmamak elde değil. Sen model model açıklamışsın, marka bağımsız değerlendirmişsin, daha ne olsun.
Ben kesin yanar falan demedim. Bende araştırmalar yaptım ve çok şikayet var panelle ilgili. Ayrıca "profesyonel ekipler" tarafından inceleme yapılıyorsa nasıl oluyor da insanlar sorun yaşıyor? Yakın bir arkadaşım kullanıyordu ve onunda paneli yanmıştı belki modelden modele değişir bilemem. Ve çok uzatıyorsunuz hocam önerinizi yapın geçin.