6.000 TL monitör önerisi

Bütçe
6K
Tamamdır hocam görüşlerimiz farklı olabilir bu gayet normal. Ama diğer arkadaş agresif tavırlar sergiliyor. Siz ise gayet saygılı bir şekilde konuştunuz hiç üslubunuzu bozmadınız. Teşekkürler. Merak ediyorumda bilgisayar mühendisi vs olabilir misiniz?

Üslubunu bozan arkadaş bluerr değildi bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Başka bir arkadaş vardı ama sanırım ban yemiş.

VA:
https://www.akakce.com/monitor/en-u...btk-24-5-0-5-ms-full-hd-fiyati,487859662.html

IPS:
https://www.sinerji.gen.tr/aoc-238-...-monitor-p-54545?utm_campaign=akakce&v=1.42.5

Bu bütçelere bundan başka monitör yok. Kendim ASUS MSI AOC ve Lenovo kullandığım için rahatlıkla söylebilirim AOC alır.

AOC'un kronik panel arızalı olduğunu söyleyenler olduğu için yani yeni model öyle olmasa da insanın içine sinmiyor hocam. Ama Lenovo Legion alınabilir.

Üslubunu bozan arkadaş bluerr değildi bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Başka bir arkadaş vardı ama sanırım ban yemiş.

AOC'un kronik panel arızalı olduğunu söyleyenler olduğu için yani yeni model öyle olmasa da insanın içine sinmiyor hocam. Ama Lenovo Legion alınabilir.
Hocam AOC'a yani bu modele dair 1 tane sadece kaynak atarsan iyi olur.

Olabilir. Hepimiz yanlışta biliyoruz sen doğrusunu biliyorda olabilirsin ama bunu bize kanıtla. Bu forumda o kadar hala yanlışın üstüne giden insanlar yok normalde dandik VA çok kalitesiz olur lakin VA kaliteli yapan monitör şirketleri IPS bile daha iyi lakin genele vurursak IPS kaliteli. Mesela Samsung g65b 2k lar arasında çoğu IPS monitörlerden daha kaliteli.

Biriside sormamış monitörü tutuş şeklin nasıl?😡

Hocam zaten daha önce konu açanlar olmuş. Ayrıca bir yabancı sitede bir sürü şikayet görmüştüm. Yoksa niye iade edeyim ki.

Dosya Ekleri

• 1749629973631.png
    1749629973631.png
    41 KB · Görüntüleme: 22
Hocam zaten daha önce konu açanlar olmuş. Ayrıca bir yabancı sitede bir sürü şikayet görmüştüm. Yoksa niye iade edeyim ki.
AOC 24g42e'den bahsediyorum.
24ge42e ile 24gx4e ile panel aynı olma ihtimali %0.

AOC 24G42E'den bahsediyorum.
24ge42e ile 24gx4e ile panel aynı olma ihtimali %0.

Paneli aynı değilse evet alınabilir ama ben almamayı tercih ettim çünkü güvenemedim ve daha çok yeni olduğu için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı