6.000 TL mouse önerisi

Bütçe
6000

kNecht

Hectopat
Şu anda kullandığım mouse Glorious Model D Wireless elime tam uyuyor. Elimin eni 16 cm genişliği 9.5 cm buna uygun 6000 TL'ye kadar mouse önerirseniz sevinirim. Tek kriterim çok uzun süre kullanabileceğim bir mouse olması ve kronik sorunları olmaması. Şimdiden teşekkürler.

Şu anda kullandığım mouse Glorious Model D Wireless elime tam uyuyor. Elimin eni 16 cm genişliği 9.5 cm buna uygun 6000 TL'ye kadar mouse önerirseniz sevinirim. Tek kriterim çok uzun süre kullanabileceğim bir mouse olması ve kronik sorunları olmaması. Şimdiden teşekkürler.

Mouselar hocam bu siteye bir bak istersen

Seç beğen al. Hepsi birbirinden iyi mouselar.

Seç beğen al. Hepsi birbirinden iyi fareler.

Önerileriniz için teşekkürler de ben bu markaları ilk defa duyuyorum. Eskiden Logitech falan paylaşılırdı bu tür markalar ne ara popüler oldu hiç takip edemedim bile.

Önerileriniz için teşekkürler de ben bu markaları ilk defa duyuyorum. Eskiden Logitech falan paylaşılırdı bu tür markalar ne ara popüler oldu hiç takip edemedim bile.

Logitech, Razer ve SteelSeries gibi markalar genellikle sponsorluk ve anlaşmalar yüzünden görülüyor. Bu markalar yurt dışında Logitech'e kıyasla daha çok tercih ediliyor.

Attiklarimiz daha iyi. Yeniliklere pek ayak uyduramadi Logitech, Razer gibi markalar. Guzel mouseleride haketmedigi cok ucuk fiyatlarda. Ozellikle benim attiklarim kullandığın mouse ile shape olarak oldukca yakin. Hosuna gideni alabilirsin.

Logitech, Razer ve SteelSeries gibi markalar genellikle sponsorluk ve anlaşmalar yüzünden görülüyor. Bu markalar yurt dışında Logitech'e kıyasla daha çok tercih ediliyor.

Attiklarimiz daha iyi. Yeniliklere pek ayak uyduramadi Logitech, Razer gibi markalar. Guzel mouseleride hak etmedigi cok ucuk fiyatlarda. Ozellikle benim attiklarim kullandığın mouse ile shape olarak oldukca yakin. Hosuna gideni alabilirsin.

Madem öyle diyorsunuz attıklarınız içinden size göre en iyisini veya en iyi 2 taneyi seçebilir misiniz? Benim ne sensör bilgim var ne de marka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı