Ogo
Megapat
Peki hocam ben şimdi alıp da elime uymazsa ya da beğenmezsem az bir zararla elimden çıkarırım belki diye ikinci el temiz ürünler bakıyorum. Fiyat farkı fazla da yok ikinci ellerinde. Dex 5k, Sword 4,5k, DAV3'ün temizleri 4k civarı.Ben olsaydım direk DeathAdder V3 Pro alırdım.![]()
Logitech G Pro X Superlight 2 DEX vs Razer DeathAdder V2 Pro vs Razer DeathAdder V3 Pro vs WLmouse Sword X - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
![]()
Razer DeathAdder V2 Pro vs LAMZU Thorn - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Sword X için ekstrem bir malzeme kalitesi istemiyorsanız gerek yok diye düşünüyorum. Superlight 2 DeX pahalı. Lamzu thorn ya da DeathAdder V3 Pro alırdım. DeathAdder V3 Pro DeathAdder V2 Pro'ya Lamzu Thorn'dan şekil olarak daha benzer. Lamzu thorn biraz daha kısa. İkisi arasında kalsam yine DeathAdder V3 Pro seçerim. Hem ucuz hem de ihtiyacınızı karşılar. Mediamarktan deneyip rahat ederseniz alabilirsiniz.![]()
Razer DeathAdder V2 Pro vs Razer DeathAdder V3 Pro - Mouse Comparison - EloShapes
Sırf magnezyum malzeme diye mouse alınacak sonra da magnezyumun üstü basit bir malzeme ile kapatılacak. İyi değil bence.
Hepsi bütçemin altında aslında yani o kadar fiyat hassasiyetim yok.
Tutuşumu da tam anlatayım. Palm a daha yakın ama avucumun arka tarafı değiyor ama parmaklarımın iç tarafı tam yapışık değil tuşlara. Relax claw deniyormuş.
Asıl sorum şu fiyatına bakmasaydık da yine de razer mı önerirdiniz?
@belirsizz Peki hocam ben şimdi alıp da elime uymazsa ya da beğenmezsem az bir zararla elimden çıkarırım belki diye ikinci el temiz ürünler bakıyorum. Fiyat farkı fazla da yok ikinci ellerinde. Dex 5k, Sword 4,5k, DAV3'ün temizleri 4k civarı.
Hepsi bütçemin altında aslında yani o kadar fiyat hassasiyetim yok.
Tutuşumu da tam anlatayım. Palm a daha yakın ama avucumun arka tarafı değiyor ama parmaklarımın iç tarafı tam yapışık değil tuşlara. Relax claw deniyormuş.
Asıl sorum şu fiyatına bakmasaydık da yine de razer mı önerirdiniz?
Son düzenleme: