6.000 TL Palm Tutuş için Mouse Önerisi

• Konuyu başlatan Ogo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 563
Ben olsaydım direk DeathAdder V3 Pro alırdım.
Sword X için ekstrem bir malzeme kalitesi istemiyorsanız gerek yok diye düşünüyorum. Superlight 2 DeX pahalı. Lamzu thorn ya da DeathAdder V3 Pro alırdım. DeathAdder V3 Pro DeathAdder V2 Pro'ya Lamzu Thorn'dan şekil olarak daha benzer. Lamzu thorn biraz daha kısa. İkisi arasında kalsam yine DeathAdder V3 Pro seçerim. Hem ucuz hem de ihtiyacınızı karşılar. Mediamarktan deneyip rahat ederseniz alabilirsiniz.

Sırf magnezyum malzeme diye mouse alınacak sonra da magnezyumun üstü basit bir malzeme ile kapatılacak. İyi değil bence.
Peki hocam ben şimdi alıp da elime uymazsa ya da beğenmezsem az bir zararla elimden çıkarırım belki diye ikinci el temiz ürünler bakıyorum. Fiyat farkı fazla da yok ikinci ellerinde. Dex 5k, Sword 4,5k, DAV3'ün temizleri 4k civarı.
Hepsi bütçemin altında aslında yani o kadar fiyat hassasiyetim yok.
Tutuşumu da tam anlatayım. Palm a daha yakın ama avucumun arka tarafı değiyor ama parmaklarımın iç tarafı tam yapışık değil tuşlara. Relax claw deniyormuş.
Asıl sorum şu fiyatına bakmasaydık da yine de razer mı önerirdiniz?

@belirsizz Peki hocam ben şimdi alıp da elime uymazsa ya da beğenmezsem az bir zararla elimden çıkarırım belki diye ikinci el temiz ürünler bakıyorum. Fiyat farkı fazla da yok ikinci ellerinde. Dex 5k, Sword 4,5k, DAV3'ün temizleri 4k civarı.
Tutuşumu da tam anlatayım. Palm a daha yakın ama avucumun arka tarafı değiyor ama parmaklarımın iç tarafı tam yapışık değil tuşlara. Relax claw deniyormuş.

Son düzenleme:
Peki hocam ben şimdi alıp da elime uymazsa ya da beğenmezsem az bir zararla elimden çıkarırım belki diye ikinci el temiz ürünler bakıyorum. Fiyat farkı fazla da yok ikinci ellerinde. DeX 5k, sword 4, 5k, dav3'ün temizleri 4K civarı.
asıl sorum şu fiyatına bakmasaydık da yine de Razer mı önerirdiniz?

DeathAdder V3 Pro'yu hem fiyatının uygun olması hem DeathAdder V2 Pro'ya şekil olarak daha yakın olması sebebiyle önerdim. Delikli yapıdan rahatsız olmayacaksan Sword X bakabilirsin. Razer DeathAdder V2 Pro vs WLmouse Sword X - Gaming Mouse Comparison - EloShapes mesela ben olsam asla Sword X tercih etmem, delikli yapıyı hiç sevmiyorum.

Peki hocam ben şimdi alıp da elime uymazsa ya da beğenmezsem az bir zararla elimden çıkarırım belki diye ikinci el temiz ürünler bakıyorum. Fiyat farkı fazla da yok ikinci ellerinde. Dex 5k, Sword 4,5k, DAV3'ün temizleri 4k civarı.
Bu arada Deathadder V3 Pro'nun zaten sıfır fiyatı 4000 tl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı