6.000 TL PC Toplama

SSD yerine Adata SU700 240 GB kullanılabilir, Kasa yerine High Power 600W PSU + Phanteks P300 veya P400 tercih edilebilir.
Kasayı kendisi seçti. Bende değiştirmedim. Adata markasının yazma hızı daha iyi. Bana kalsa OCZ koyardım. 120 GB yapacaktı aslında ben 240 GB SSD'lerden en ucuzunu koydum.
i7 8700K+GTX 1050Tİ yerine iyi bir tercih olabilir diye yazdım. Uzun süre götürür.

Oynadığı oyunlara bakarsak R7 1700 ile 8700K arasındaki oyun performansı çok fazla. 8700K+ 1050 Tİ iyi bir seçenek.

Kasayı yükseltip alınılabilir.

Evet doğru Intel oyun performansında çok önde. Listeye soğutucu da eklenmemiş. O yüzden i7 8700 önerdim. i7 8700K + soğutucu en az i7 8700’den 500-600₺ daha pahalıya geliyor. Ayrıca kasa yükseltilmeli bence de.

Yorumlarınız için teşekkürler ancak paylaşılan sistemlerde ekran yok sadece sistem toplanmış benim bütçemi aşacak miktara geliyor öyle olunca. 1600x 1060 modelin bir sistem toplamak istiyorum belki öyle olunca ekranada param yeter

Yorumlarınız için teşekkürler ancak paylaşılan sistemlerde ekran yok sadece sistem toplanmış benim bütçemi aşacak miktara geliyor öyle olunca. 1600x 1060 modelin bir sistem toplamak istiyorum belki öyle olunca ekranada param yeter

1600X + Soğutucu yerine direkt Ryzen 7 1700 alın derim.

Ekran kartı fiyatında yanlışlık var sanırım.
Hayır, yanlışlık yok. Sistemi sihirbaz üzerinden toplarsanız, fiyatlar bu şekilde. Fakat anakart farklı siteden seçildiği için sistemi toplayamayabilirsiniz. Ekran kartı indiriminden yararlanmak için topladığım sisteme, teknobiyotik sihirbazından aşağıdaki anakartı ekleyebilirsin. Fiyat 30TL farkedecektir.

Bugün itibariyle, bazı parçaların indirimi bitmiş bulunmakta. Fakat fiyat hala bütçenize uygun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı