6.000 TL sistem önerisi

Ram'lerini sağlam al kardeşim, tabii anakartın desteklediği modele göre alacaksın. Kingston'lar güzel bu konuda. Dış kasanıda illa şekilli, RGB'li, Tamperli Cam'lı falan almana gerek yok. Biraz eski tip seçip kendinde güzelce toz filtresi yapabilirsin. Zalman'ın kasaları bu konuda güzeldir.
Ayrıca ilerde ekran kartınıda değiştirmeyi unutma, çünkü baya düşük kalıyor o bu döneme göre.

Özetle:

Sistemin iş görür ama büyük performanslar bekleme, ilerde para buldukça, tüm parçalarını değiştirirsen eğer, çok iyi olur.

Power olarak şimdilik en düşük 550 W bir power işini görecektir. Aralarında en önemlisi Power'dır, uyarıyorum seni, özellikle Power'da kalite olayından kaçma sonra pişman olabilirsin.

7k bunlar.

Yeni konu gibi oldu ama 6bin TL'ye sistem önerir misiniz? Kafam çok karıştı
Anakart fiyatları rezil durumda, ikinci elden B450'lere bakmanızı öneririm. Sıfır olarak 1K bandında A320 falan bulunabilir.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-deep-cool-pk550d-550-w-fiyati,2080287291.html (Nays destekleyen yerlerden %10 indirimle alabilirsin.)
Şahsen kasayı sonradan alıp işlemciyi R5 5600G yapardım, bütçe yetmiyor diye 4600G koydum. PSU'yu 550W seçmemin sebebi ileride yükseltme yapacağın zaman problem yaratmasın diye, yoksa 300-350W yetecektir ki bütçeden de kısarsın baya.

Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply
Kingston HyperX Savage 8GB 2800MHz DDR4 ya da
Kingston Hyperx Fury 8 GB 2800Mhz DDR4 RAM
Zotac GTX 1060 ya da 1070 bakabilirsin ekran kartında.

Everest BLAZON RGB Led Şeritli Peak 250W ya da

Power Boost VK-G3904S USB3.0 Full Siyah Arcylic Halo Rainbow

Dış kasa

Bütçeni aşacak ama olması gerekenler böyle olmalı bu dönemde.
Örnek olarak tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı