6.000 TL Sistem Toplama

Bütçe
6000
@Galaxes teşekkürler.
Birkaç sorum olacak. Öncelikle kasa, ileride iki belki üç fanlı bir ekran kartı aldığımda sığacak mı? Bazı kasalarda bu sorun var diye biliyorum.

İleride iyi bir ekran kart aldığımda bu PSU yeterli olacak mı? @Galaxes

PSU yeterli olmaz eğer RTX 3060 alırsanız onu pek bilemiyorum kasaya kartın sığabileceğini ama bu kasanın hava akışı bayağı güzel ekran kartı bölümünden sorabilirsiniz onları ben pek bilmiyorum.

Tamamdır, tekrar teşekkürler. @Galaxes
@Galaxes hocam öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Gerçekten uğraştın ve sana minnettarım fakat ben yine de 4300GE'li bir APU sistem alıcam. Geleceğime baktığımda okulda son yılım inşallah mesleğime atanırsam çalışmaya başlayacağım daha sonra evlilik, askerlik derken PC ile şimdiki kadar vakit geçiremeyeceğim. Diğer taraftan 4300GE'nin bana göre iyi yani 3600Mhz alırım ve 144hz IPS iyi bir monitör alırım geleceğe yatırım olarak. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Tamamdır, tekrar teşekkürler. @Galaxes
@Galaxes hocam öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Gerçekten uğraştın ve sana minnettarım fakat ben yine de 4300GE'li bir APU sistem alacağım. Geleceğime baktığımda okulda son yılım inşallah mesleğime atanırsam çalışmaya başlayacağım daha sonra evlilik, askerlik derken PC ile şimdiki kadar vakit geçiremeyeceğim. Diğer taraftan 4300GE'nin bana göre iyi yani 3600MHz alırım ve 144Hz IPS iyi bir monitör alırım geleceğe yatırım olarak. Tekrar teşekkür ediyorum.

Rica ederim hocam :). Hayırlı olsun.

Kasa kötü hava akışı pek iyi değil.
Önerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı