6.000 TL Sistem Toplama

Bütçe
6000
İşlemci: AMD Ryzen 3 4300GE - 1899TL
Anakart: B450M S2H - 484TL
Ram(2x): Corsair Vengeance RGB PRO 8GB 3600MHz - 996TL
SSD: Sanddisk Ultra 3D 500GB - 478TL
PSU: Corsair CV550 - 351TL
Kasa: MSI MAG FORGE 100M - 488TL
Monitör: LG 24GN600-B 23.8" 144Hz 1ms - 1499TL

Öncelikle başta @Galaxes @EfeKanagül olmak üzere bu iki dostuma teşekkür ederim bugüne kadar olan destekleri için. Üstteki sistemi biraz önce sipariş verdim. Memnun kalacağımı, iyi bir araştırma yaptığımı ve bu işi bilen insanlar yardımcı olduğu için mutluyum. Üsttekilerin toplamı 6200 TL tutuyor. Tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam 650-B modelini alın pivot özelliği önemli pek fiyat farkı yok zaten

Siparişi verdim dün gece pivot özelliği benim pek işime yaramaz 10 yıla yakın masaüstü kullandım bir kere aklıma gelmedi aradaki 150TL çok büyük fark değil ama anca denklestirdim, teşekkürler.
@Galaxes hocam resimde üç adet aparat var. Soldaki görüntü versin diye arkasına takılıyo sanırım, sağdaki biri arkasına biri kasaya kasadan görüntü gelsin diye ortadaki tam olarak ne yapiyo yada takmam mi lazımdı? Sol ve sağdaki dediklerim yanlış ise doğrusunu söyler misin.

Ek olarak @Galaxes @EfeKanagül topladigim tüm parçalar kasaya giriyor değil mi yani yarın büyük ihtimalle montajlattirmaya götüreceğim sanırım bir sorun yok.

Son düzenleme:
@Sciuga hocam 2. el düşünürseniz 2 ay kullandım 3500'e bırakırım.

İşlemci: AMD Ryzen 3 4300 ge 3.50GHz
Anakart: ASUS Prime B450M-K OC 4400MHz.
RAM: 2x8GB Patriot Viper 3200MHz.
SSD: SanDisk Ultra 256 GB M.2

Hocam onları ben bilmiyorum maalesef buraya konu açın. Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
Ayrıca hayırlı olsun.

Sağolun son pürüzleri hallediyorum. Hocam sen monitörünü kasaya takabiliyormusunu? Beim kasada DP girişi yokmuş bunun için ekstra bir kablo almam gerekiyor. Eğer siz ekstra bir kablo kullanıyorsanız önerinizi beklerim. Teşekkürler. @Galaxes

Ben DP kullanıyorum hocam babam ayarladı zaten onları ben değil

Monitörün içinden çıkan kağıtlara baktım. İki tarafı HDMI yada iki tarafı DP olacak şekilde oluyormuş. HDMI-HDMI bir kablo lazım.
Bir türlü olmuyor. İade edebildiklerini edeceğim sanırım. Bios eski sanırım anakartin görüntü alamıyorum. Çok uğraştırdı ve sonu yok bildiğin. Bundan sonra hazır sistem
@EfeKanagül @Galaxes

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…