6.000 TL'ye G27 alınır mı?

6.000 TL'ye 2.el G27 alınır mı? Vitesi, pedalları, direksiyonu nasıl test etmeliyim? Direksiyonu oyunda hafif hafif döndürsem ve oyunda ki direksiyonun tepkisine baksam yeterli mi? Pedallarda da hafif hafif dokunsam? Kısaca nasıl test etmeliyim? 7-8k ya Rampage'nin yeni direksiyonları vardı, bir teknoloji mağazında vites direksiyon denemiştim çok hoşuma gitmişti, sizce (model bilmiyorum) Rampage yeni direksiyonumu yoksa 7-8 senelik G27'mi?

Yani zamanla yıpranmış eskimiş kondisyonu pek de iyi olmayan iyi bir direksiyondansa 0 nispeten daha kalitesiz bir direksiyon daha iyi olacaktır bence. Kablosu yıpranmıştır bir yeri sökülmüştür çatlamıştır, sıkıntı çıkarabilir. Yılların verdiği deformeyi zaten saymıyorum. Alabiliyorsanız 0'ı alıp geçin başınız ağrımasın.

Yani zamanla yıpranmış eskimiş kondisyonu pek de iyi olmayan iyi bir direksiyondansa 0 nispeten daha kalitesiz bir direksiyon daha iyi olacaktır bence. Kablosu yıpranmıştır bir yeri sökülmüştür çatlamıştır, sıkıntı çıkarabilir. Yılların verdiği deformeyi zaten saymıyorum. Alabiliyorsanız 0'ı alıp geçin başınız ağrımasın.

Vallahi adam çok iyi diyor, tabii test edilir orası ayrı, Rampage RS+ direksiyonu 1 ay önce 7-8k arasıydı şu an 12K olmuş, diğer direksiyonları da çeviridiğim zaman öyle klamıyor geri toparlıyor kendini plastik gibi hissettiriyor, ne yapsam bilemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı