500W hocam. 7600 alınır mı?
4060'a kıyasla watt/performans oranı çok düşük. DLSS gibi şeyler gözünüzü boyayabilir ama güncel durumu şu an 7600 ile kullanılabilecek FSR'dan iyi. 4060'a yakın veya daha düşük diye biliyorum.
500W hocam. 7600 alınır mı?
PSU upgrade yapma imkanınız var mıdır hocam?
PSU yükseltmeyecekseniz 4060 ideal olur. B580 VRAM açısından daha iyi performans olarak da ama driver açısından nasıl olduğunu bilmiyorum. Düzgün performans alabilmek için işlemcinizin de iyi olması gerekiyor B580 ile.Sanmam hocam.
PSU yükseltmeyecekseniz 4060 ideal olur. B580 VRAM açısından daha iyi performans olarak da ama driver açısından nasıl olduğunu bilmiyorum. Düzgün performans alabilmek için işlemcinizin de iyi olması gerekiyor B580 ile.
PSU yükseltmeyecekseniz 4060 ideal olur. B580 VRAM açısından daha iyi performans olarak da ama driver açısından nasıl olduğunu bilmiyorum. Düzgün performans alabilmek için işlemcinizinde iyi olması gerekiyor B580 ile.
PSU yükseltmeyecekseniz 4060 ideal olur. B580 VRAM açısından daha iyi performans olarak da ama driver açısından nasıl olduğunu bilmiyorum. Düzgün performans alabilmek için işlemcinizinde iyi olması gerekiyor B580 ile.
Bazı oyunlarda 8 GB VRAM sorun yaşatabiliyor.
Bir süreliğine evet fakat sadece o süre için götürür eğer beklenti içindeysiniz.Hocam peki ben şu an RX 580 alsam beni 1 yıl götürürmü.
Rahat rahat götürür.Hocam dediğim gibi ETS Valorant CS gibi oyunlar.
Bir süreliğine evet fakat sadece o süre için götürür eğer beklenti içindeysiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.