6.000 TL'ye GPU önerisi

Tamam hocam sağ olun.

Hocam şu anda bakıyorum i5 6600 ile Ultra ayarlarda 1080p de 60 FPS veriyor hocam.

Bütçe 7.7k olursa Arc A750 al arada indirime giriyor, Arc içinde PSU tam sınırda sisteminizde RX 580'de alınamaz 6500 XT de piyasadan RX 6600 çeker arkama yaslanirdim 2 sene, ama sizin durumunuzda olsam fiyat avantajından dolayı RX 580 alırdım.

Hocam neden RX 580 500W PSU için alınmasın.

Tamam hocam RX 580'i alıyorum o zaman.

Çünkü oyundayken driver açarsan driver çöküyor restart atmak zorunnda kalıyorsun PC'ye o da PSU da kalitesiz ise patlayabiliyor.

Aerecool VX 500 Plus.

PSU ile ilgili kötü yorumlarda var iyi yorumlarda pek emin olamadım hocam.

RX 580 185W TDP'ye sahip 6500X ise 65W 50W anakart a ayırıyorum, extra olarak 100W da diğer bileşenlere ayirsak kasa RGB'si vs ki 100W fazlasıyla yetecektir. Toplamda 400W değerine ulaşıyoruz piyasada adı sanı bilinmeyen PSU'lar yüzde 80 yüke kadar sorunsuz çalıştığını biliyorum sistemde kullanılan PSU yeterli olacaktır.

Tamam hocam RX 580'i alıyorum o zaman.

Ben al veya alma demem kendi araştırmanı, performans ve bütçe analizini yap son kararını ver elindeki ekran kartı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…