6.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Ayrı stant takılıyor diye biliyorum hocam. YouTube'da incelemelerine gormustum takan birisini. OverDrive seviye 3+MPRT de ghosting 0'a yakın çoğu IPS'ten hızlı görüntü gösteriyor.

Hocam benim attığım monitör nasıldır. İş görür mü FPS oyunlarında özellikle. Mecburen Hepsiburada olması lazım limitim orada.

hocam stant takmayı 24g42e için diyorsunuz değil mi karışıklık olmasın
Lenovo için demistim hocam 😅. Aoc icin bilgim yok o konuda.

Hocam benim attığım monitör nasıldır. İş görür mü FPS oyunlarında özellikle. Mecburen Hepsiburada olması lazım limitim orada.

ASUS'un bu butcedeki iyi denebilecek nadir monitorlerinden ama bu fiyat oldukca fazla o monitor icin. R25F-30'un Hepsiburada'nın kendi stoklarına girmesini bekleyebilirsiniz bir süre aceleniz yoksa.

Son düzenleme:
Lenovo için demistim hocam 😅. AOC icin bilgim yok o konuda.

ASUS'un bu butcedeki iyi denebilecek nadir monitorlerinden ama bu fiyat oldukca fazla o monitor icin. R25F-30'un Hepsiburada'nın kendi stoklarına girmesini bekleyebilirsiniz bir süre aceleniz yoksa.

Lenovo R24-E nasıldır sizce? Maalesef vaktim yok limit gidebiliyor Hepsiburada'da.

Eğer ASUS da iyidir gayet işinizi görür derseniz yarın sipariş edeceğim. ASUS'un olması gereken fiyatı 5K biliyorum ama 1000 TL gözüme çok gelmiyor şu an iyiyse almak isterim. FPS oyuncusuyum hikayeli de oynarım arada dizi ve filmi TV'den izlerim genelde.

Lenovo R24-E nasıldır sizce? Maalesef vaktim yok limit gidebiliyor Hepsiburada'da.

Eğer ASUS da iyidir gayet işinizi görür derseniz yarın sipariş edeceğim. ASUS'un olması gereken fiyatı 5K biliyorum ama 1000 TL gözüme çok gelmiyor şu an iyiyse almak isterim. FPS oyuncusuyum hikayeli de oynarım arada dizi ve filmi TV'den izlerim genelde.

Hocam bu arada şimdi baktımda R25F-30'un Hepsiburada'da başka bir satıcısı daha var 6.200TL

Fazla bilgim yok R24-E hakkinda hocam. Asus fena degil ama 5K bandinda bile ilk secenek olamıyor. @bluerr hocam geldiginde yardimci olabilir.

Hocam bu arada şimdi baktımda R25F-30'un Hepsiburada'da başka bir satıcısı daha var 6.200TL

Gördüm fakat güvenemiyorum. Satıcı Hepsiburada veya Gaming gen vs olmadıkça Hepsiburada'dan almam şahsen hepsi iade ürünü yolluyor. Gönlüm 25Fden yana fakat arkadaş ASUS'u al iyidir derse alacağım. Satıcısı Gaming gen hem 1000 TL fazla veriririm gerekirse fiyatından fazlası olsa da en azından güvenle gelecek.

Fazla bilgim yok R24-E hakkinda hocam. ASUS fena degil ama 5K bandinda bile ilk secenek olamıyor. @bluerr hocam geldiginde yardimci olabilir.

Bluerr hocam bana çok yardımcı oldu sağ olsun. Adamı daha fazla uğraştırma gelmiyor içimden. Seçenek az olduğundan oda bir şey diyemez gibi. Zaten 25F e onun sayesinde karar verdim.

Gördüm fakat güvenemiyorum. Satıcı Hepsiburada veya Gaming gen vs olmadıkça Hepsiburada'dan almam şahsen hepsi iade ürünü yolluyor. Gönlüm 25Fden yana fakat arkadaş ASUS'u al iyidir derse alacağım. Satıcısı Gaming gen hem 1000 TL fazla veriririm gerekirse fiyatından fazlası olsa da en azından güvenle gelecek.

Bluerr hocam bana çok yardımcı oldu sağ olsun. Adamı daha fazla uğraştırma gelmiyor içimden. Seçenek az olduğundan oda bir şey diyemez gibi. Zaten 25F e onun sayesinde karar verdim.
Valla orası öyle asla güvenilmiyor böyle satıcılara az araştırdım zaten sadece Hepsiburada ve N11 gibi yerlerden satış yapan bir işletme 2 farklı kişiden de haksız yere iade almadıkları hakkında yorumlar gördüm boşverin hiç uğraşılmaz

Vallahi orası öyle asla güvenilmiyor böyle satıcılara az araştırdım zaten sadece Hepsiburada ve N11 gibi yerlerden satış yapan bir işletme 2 farklı kişiden de haksız yere iade almadıkları hakkında yorumlar gördüm boş ver hiç uğraşılmaz.

Bu satıcılar hep böyle neysek paketi açmadım ve Hepsiburada aracı o açıdan içim rahat. Siz de asla bulaşmayın. 3 5 gün vakit kaybettim. Şimdi hepsi de monitör ara dur.

Öyle hocam öyle şimdi ben oradan alsam senin iade ettiğin doğruca bana bile gelebilir 😆

Vallahi öyle bu arada bunlar böyle ucuza alıyor iade urunleri saflara keklemeye çalışıyor ama yer mi Anadolu çocuğu yemez. Hakkımı asla bu namerdlere yedirmem.

Aldığını her ürünün kutu açılımını izleyin sizde bolece anlamış olursunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı