Muhammed099
Picopat
Daha fazla
İyi sosyaller. Başlıkta belirttiğim gibi 6K bandın'da manyetik ve alüminyum Kasa'ya sahip bir klavye almak istiyorum.
Özellikle bu modelin görünüşünü çok beğeniyorum, bu modelde herhangi bir sorun var mıdır? Eğer ki daha mantıklı olabilecek bir klavye varsa önerilerinizi bekliyorum.
Hocam siz ne önerirsiniz ? Açıkçası bu modeli vade farksız 6 ay taksit ile alabileceğim için kafama yatmıştı.Driver sıkıntılı bunun klavye kendi kendine kitliyor bazen yazılımı da çok iyi olan bir ürün değil zaten.
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Manyetik sart degilse kesinlikle bunu oneririm.
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
Hocam siz ne önerirsiniz? Açıkçası bu modeli vade farksız 6 ay taksit ile alabileceğim için kafama yatmıştı.
İki modelede bakıp geri dönüş yapacağım.
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Manyetik sart degilse kesinlikle bunu oneririm.
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
RS6'dan başka pek de seçenek yok adamakıllı doğrusu manyetik olarak.
RS 6 güzel duruyor. Chilkey markalı Klavye'nin görünüş'ünü pek beğenmedim.
Hocam ez 60 çok sorun çıkarır mı sizce? Yazılım'ıyla fazla işim var mı? Eğer ki fazla sorun çıkaracak bir klavye ise RS 6 alacağım. RS 6 ve ez 60/63 benzeyen mekanik klavye varsa onlara da bakabilirim.
RS6 manyetik olarak bu butcede en iyi secenek. Yine de amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece manyetik kullanan ve buyuk umutlarla almis biri olarak manyetik onermiyorum.
Sadece oyun oynamak için almayacağım, neden manyetik klavye önermiyorsunuz?